2777
2789

ی مقدار داشتم رفته باهاش    دوتومن خرج اونا کرده بمنم ی هدیه داده حالااااا نگو  رفته از پس انداز من برداشته .میگه  نداشتم میخام برم کار  . منم گفتم باشه رفتی هرچی از پولم  خرج کردی حتا اگ همشم خرج کردی باید همون مقداری ک بهت دادمو برگردونی .بدونه دعوا گفتمش .   گفتم اگ مسخاستم خرج کنم  همون موقع خرج میکردم

میخاستم بدم طلاعی چیزی واس بچم.

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا به پس اندازت دسترسی داره

چون خودم گفتم برو بریزشون حساب نقد بود .   ولی حرفامو زدم بهش .ولی خب ادمیم نیست ک پول نده ولی فک میکنه من زیاد خرجی ندارم.کم خرجم

چون خودم گفتم برو بریزشون حساب نقد بود . ولی حرفامو زدم بهش .ولی خب ادمیم نیست ک پول نده ولی فک می ...

یاد بگیر دیگه پول نقد بهش نده 

کارمندی؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چرا قایم نکردی مردا پول زنو حق خودشون میدونن پس نمیدن همیشه فکر میکنن زن بدهکاره با اینکه نفقه زن وظ ...

ن این پول در واقع حق دخترم بوده اگ نده  ینی حق دختر خودشو خورده . برا کادوهای زایمانم بوده ک جمع کردم گفتم طلا بخرم برا دخترم حالا ماه بعد ک اومد پوله رو ده تومنه رو کامل میگیرم ازش میرم ی راست طلا فروشی

کادو دادن به مادروخواهرش اشکالی نداره ولی چراازکیسه خلیفه میبخشه؟

و مخفی کرده بود بعد لو داد..منم گفدم طوری نی اومدی میریم طلا فروشی همون قد ک  بود اندازش طلا میخریم برا دخترم.

یاد بگیر دیگه پول نقد بهش نده کارمندی؟

نه بابا کارمند چی . کادوهای زایمانم بود .

ن مادر شوهرم گفت میدادی خودم میرفتم میریختم حسابت. گفتم حالام اشکالی نداره   مجبوره بده چون حق دخترشه . البته ادمی نیست ک خشیس باشها. یکم فعلا ک میخاد بره سرکارش دستش خالی دده وگرنه هرچی داره خرچ ما میکنه و ماشینش خرج ماشینش بیشتر میکنه😐😂

و مخفی کرده بود بعد لو داد..منم گفدم طوری نی اومدی میریم طلا فروشی همون قد ک بود اندازش طلا میخریم ...

خوب کاری جنجال نکردی چون کاریه که کرده وباخوشحالیه خانوادش قرارنیست خونه شماجنگ بشه 

همون طلاروازش بگیر سعی کن دیگه پس اندازتو بهش نگی مردا هرچقدرم خوب بازم زن باید پس انداز مخفر داشته باشه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
نه بابا کارمند چی . کادوهای زایمانم بود . ن مادر شوهرم گفت میدادی خودم میرفتم میریختم حسابت. گفتم حا ...

به مادر شوهرت گفتی که شوهرت با پول کادوهای زایمانت براشون هدیه خریده؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم