2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم تو مهمونی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 23 پست
حالا اون بنده خدا تنها بوده ی حالی احوالی ازش پرسیدن اشکالی نداره بعدم خواسته با مادرش بفهمونه من هر ...

خب میگم ما عصر زنگ زدیم تعارف کردیم بیاد پیش ما یلدا رو تبریک گفتیم

به یاد بودن چجوریه مگه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعصابم خرده از دیشبفقط این رفتارش نیست مامانیه کلا

عزیزم مامانشه خب 

چه اشکالی داره؟ 

بده یه آدم به مادرش محبت داشته با‌شه؟ 

خیلی هم خوبه 

من شنیدم میگم مردایی که به پدرو مادرشون خیلی محبت دارن و وفادارن، مردای زن دوست و خانواده دوست و متعهدی هستن 

شما هم به فا  ل نیک بگیر خودتو ناراحت نکن بیخودی 

خب میگم ما عصر زنگ زدیم تعارف کردیم بیاد پیش ما یلدا رو تبریک گفتیمبه یاد بودن چجوریه مگه؟

شاید یه، لحظه توی جمع و شادی بوده جای خالی مادرش رو حس کرده و از اینکه اون تنهاس عذاب وجدان گرفته خواسته دوباره با مادرش صحبت کنه 

عزیزم مامانشه خب چه اشکالی داره؟ بده یه آدم به مادرش محبت داشته با‌شه؟ خیلی هم خوبه من شنیدم میگم مر ...

کامل خوندین چی نوشتم؟ میگم ما عصر زنگ زدیم به مادرش تعارف کردیم بیاد پیش ما که گفت نه

دیگه وسط مهمونی زنگ زدن و گوشی رو به اجبار به بقیه دادن قشنگه به نظر شما؟ اینم بگم شوهرم مامانیه

خب کار بدی نکرده ک

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻