2777
2789
عنوان

شوهر هیز

473 بازدید | 28 پست

دخترا شوهر من اوایل زندگی مجازی شیطنت میکرد مثلا برنامه دوست یابی میزد گروه مختلط عضو میشد چندین بار مچشو گرفتم تا مرز طلاق رفتیم خودکشی کرد و قسم که بچگی کردم بعد ها تو دیوارش میدیدم که به عکس پا و کفش نگاه میکنه (فهمیدم فتیش داره) الان مدتیه چیزی ازش ندیدم ولی اصلا بهش اعتماد ندارم از درون داغونم و فقط حفظ ظاهر کردم تو زندگی 

چندین بار هم به خاطر چشم چرونیش دعوامون شده 

ولی خب حسن های دیگه هم داره و اینکه میترسم ازش جدا بشم و پشیمون شم چون دوسش دارم 

من چشم چرون میشناسمش ولی چند نفر بهم گفتم که خیلی چشم پاکه

شب یلدا خونه ی یکی از فامیلاش بودیم یه نفر بود که خیلی وضع بدی داشت بینشون و مثل اینکه قبل من اونو میخواستن واسش خاستگاری کنن و اقا قبول نکرده میدیدم که هی اونو نگاه میکرد به روش نیاوردم به نظرتون چیکار کنم چه کاری درسته دیگه اونقدر از خدا و ائمه خواستم تکلیفمو تو زندگی مشخص کنن و چیزی نشده خستم

نمیخام ته دلت رو خالی کنم ولی بدون درست نمیشه مثل نفس کشیدن براش اینکار عادی و غیر ارادی شده و با مشاور و حرف زدن و تهدید هم درست نمیشه و هر چند سال قرارع شاهد خیانت باشی از هر نوع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیخام ته دلت رو خالی کنم ولی بدون درست نمیشه مثل نفس کشیدن براش اینکار عادی و غیر ارادی شده و با مش ...

خودشم همیشه قسم میخوره که من اشتباه کردم اصلا گردن نمیگیره 

میگه به ناموس حضرت زهرا قسم که اینطور که میگم نیست !

خودشم همیشه قسم میخوره که من اشتباه کردم اصلا گردن نمیگیره میگه به ناموس حضرت زهرا قسم که اینطور که ...

فقط بدون درست نمیشه همین فقط یه مدت محتاط میشه ولی علایقش هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم خدا و ائمه هی نشونه آوردن انکار کردی دیگه باید چیکار کنن تا راضی بشی؟؟!!

یکم بیشتر فکر کن تکلیف خودت رو روشن کن یا بمون و بی خیال باش یا طلاق بگیر چون تو این شرایط موندن واسه روحیه‌ات اصلا خوب نیست به خودت میای میبینی نای ادامه دادن نداری دیگه

عزیزم خدا و ائمه هی نشونه آوردن انکار کردی دیگه باید چیکار کنن تا راضی بشی؟؟!!یکم بیشتر فکر کن تکلیف ...

الان دقیقا همون مدلی ام از درون تهی شدم هر روزم شده فکر و خیال چون تو خانواده امون طلاق داریم از حرف مردم هم میترسم

الان دقیقا همون مدلی ام از درون تهی شدم هر روزم شده فکر و خیال چون تو خانواده امون طلاق داریم از حرف ...

پس سخت نکن زندگی رو برای خودت و سرپا باش

بگرد و بچرخ و خرج کن لذت ببر از زندگی فقط لطفاااا به تعداد بچه هات اضافه نکن تو این موقعیت که هستی چون شرایط بدتر میکنه که بهتر نمیکنه واسه مردا هم فرقی نمیکنه ۵تا بچه داشته باشن یا هیچی مادر فقط زندگیش پاسوز بچه ها میشه که اونا هم آخر درست تربیت نمیشن تو زندگی که پر از تنش هست