2777
2789
ما دوتا بچه بودیم با کلاس اون زمان بودیم . اکثرا محله ما کم تر از ۴ تا بچه نبود 😂😂الان بچه ها شدن ...

ببین به خاطر تغدیه نیست ..قبلا هم تغدیه ها خوب و سالم بود چون ارزونی و فراوونی بود. و همه غذای سالم می خوردن....قبلا دخترا ساده میگشتن اکثرا با مانتوهای بلند و ساده و رنگ تیره میومدن بیرون ارایش نمیکردن و برا همین زیباییشون دیده نمیشد الان دخترا ارایش میکنن ، موی صورت و ابروشونو ورمیدارن ، موهارو افشون میکنن ، لباسای شیک میپوشن خب زیباییشون هم دیده میشه ....مثلا تو دهه ۵۰ و ۶۰ بعضی  از پسرای ایرانی برای تحصیل میرفتن فیلیپین و ...اون موقع چون تو ایران دخترا رو خیلی پوشیده دیده بودن و یه جورایی ندید بدید بودن ،  اونجا دخترای باز میدیدن سریع عاشق میشدن و زن فیلیپینی می گرفتن. درحالیکه اصلا زنای زیبایی نیستن....همین یه مو باز گداشتن و لباساای ازاد  و رنگی پوشیدن کلی تو زیبا دیده شدن تاثیر داره 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مابایدرواعتمادبه نفسمون کارکنیم😁😅🤣😂

دقیقا هرکی میبینتم میگه قشنگی همینجام عکس گذاشتم ولی خودمو قبول ندارم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙