2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا خیلیا زشت شدن

اکثرا شبیه هم شدن که

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

بنظرم خوشکله کم شدن

انقد که چهره و قیافشونو عوض کردن

دخترای طبیعی و بدون عمل که قبلا خیلی تو چش نبودن الان می‌درخشن

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

منم جلو آیینه خوشگلم میرم بیرون فرار مسکنم سریع برمیگردم 🤣😂😂🤣🤣🤣

من تو خونه پوستم روشن . خوشگل 

میرم بیرون انگاری گشنگی تشنگی کشیدم چشا بی رووح دهنم خشک خاکی و خستتته

والا بیشتر دخترای نوجوان که من میبینم خیلی بد و بی ریخت لباس میپوشن ولی اکثرا بالای 23بهتر لباس میپوشن خوش لباس ترن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اره اونم هست ارایشم خیلی دارن ولی درکل ادم لذت میبره انقد نازن

الان که آرایش زیاد دیگه ترند نیست فقط با عمل و ژل و فیلر باید نواقص صورتو رفع کرد بجای استفاده از لوازم آرایش که خر شده من خودم قبلنا زیاد آرایش میکردم ولی الان فقط یه ضد آفتاب خوب با یه رژ ملو میزنم 

اتفاقا تو یه روایتی اومده دخترای آخرالزمانی شبیه حوری های بهشتی ان

پس هنوز آخرالزمان نیومده چون من که حوری نمی بینم 

همه ی دخترا ترسناک شدن و عجق وجق 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️