جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بخاطر حرفهام میبینم چه ادمهای کثیفی تو دنیا وجود دارن
ببین سر ملک و ماشین سر مردم رو کلاه بذاری اوکی
ولی دارو و سلامتی و جون مردم اخه؟؟؟؟؟
چقدرررررر باید سنگ دل باشی که اینکار رو بکنی
مطمئنم حیوان هم چنین کاری نمیکنه
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
فقط داروهای اهدایی نبوده ، داروهای خود بیمارستان هست
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دقیقااااا ظهر به مامانم گفتم بخاطر حرفهام میبینم چه ادمهای کثیفی تو دنیا وجود دارنببین سر ملک و ماش ...
چقد باید حیوون باشی ک دارو رو از مریض دریغ کنی مریضی م به امید شفا میاد درد شیمی درمانی رو تحمل میکنخ مریضی ک خونواده اش با تموم نداری دارن اییین همه هزینه میکنن ک عزیز شون یه روز فقط بیشتر نفس بکشه
خدایا خدا نیستی اگ این آدما رو تو همین دنیا به سزای عملشون نرساند
چقد باید حیوون باشی ک دارو رو از مریض دریغ کنی مریضی م به امید شفا میاد درد شیمی درمانی رو تحمل میکن ...
حیوان چنین کاری نمیکنه
شیطاننن اینا
چقد باید حیوون باشی ک دارو رو از مریض دریغ کنی مریضی م به امید شفا میاد درد شیمی درمانی رو تحمل میکن ...
نمیدونی چقدر عصبیم چقدر ناراحتم