2777
2789
عنوان

خانمی که بعد از چند ساعت پیام آقا (متأهل) رو سین نکرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 124 پست
مهریه وام مسکنخونه مشترکنفقهمگه به این سادگی تازه اینا بار مالی هست فقط

پس جمع کن خودتو

حیف اون زن ک تو خونه توعه

لیاقت امثال شما هرز ه خیابونیا هستن

فک نکن اون زنک عاشقته

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل سرد بودن خانمت رو میدونی؟چرا سرد شده چرا سردی اعتاده بین تون؟

اعتقادی با هم فرق داریم اونا مذهبی هستند سنتی هستند زنهای مذهبی همسرداری ضعیفن همش مقایسه هم میکنم با اون خاطراتم با اون

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

مهریه وام مسکنخونه مشترکنفقهمگه به این سادگی تازه اینا بار مالی هست فقط

پس به خاطر یه هوا و هوس الکی زندگیت رو به هم نزن! بچه هم داری؟ 

بنظرت تفاوت اون زن با همسرت چیه؟ به خودش میرسه یا زبون بازه یااخلاقش خوبه یا هر چی... سعی کن هر چی تو اون دیدی از همسرت بخوای. والا همه زنا مثل همن شاید سایزشون فرق بکنه ولی مطمئن باش اینا هوا و هوسه و گناهه... شاید بعد برقراری اولین رابطه باهاش بفهمی...  چرا باید بخاطر یه عنچوچک که با همه بوده زن پاکت رو از دست بدی مگر اینکه خودت هم مثل اون باشی.... 

اصلا میگم با هر کی هم بوده بزار بوده باشه چرا وقتی همو دوست داشتیم عاشق هم بودیم به هم نرسیدیم من هن ...

خوب برو مشاوره ببرش خانمو مشاوره.باور کن دوست خودم با مرد متاهل دوست بود عین شما قدیم  دوست بودن ،اقاهه یه زن داشت خوب پاک اصلا همه چی تموم با این دختره ازدواج کرد سر سه ماه نکشید جدا شدن مچ دختره رو تو خونه خودش با پسره گرفت ،دختره هم برگشت گفت تو میدونستی گذشتمو پس غلط میکنی گیر میدی 

شگرد اکثر مردهای متاهل واسه خیانت:طلاق عاطفی گرفتیمانتخاب خانواده ام بودهبخاطر بچه‌م پاش وایستادمجمع ...

دیگه دختره رو میگم گول زدم خودمو که نمیتونم واقعا طلاق عاطفی پیش اومده واقعا ازدواج سنتی خانوادگی بوده من دلم از اول پیش اون دختر مونده

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

خوب برو مشاوره ببرش خانمو مشاوره.باور کن دوست خودم با مرد متاهل دوست بود عین شما قدیم دوست بودن ،اق ...

اگه دختره رو دوست داری برو باهاش ولی بدون بعدا خیلی پشیمون میشی کسی که به زنه دیگه رحم نکنه به توهم رحم نمیکنه

همین مونده بود آقایون هرزه بیان داستانایی کثافت کاریاشون رو اینجا تعریف کنن مرتیکه لج

بعد یسری روووووشن وقتی اعتراض میکنی به بودن مردا تو این فضا ،میخوان قورتت بدن

دیگه همه چیو دارن عادی جلوه میدن

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اعتقادی با هم فرق داریم اونا مذهبی هستند سنتی هستند زنهای مذهبی همسرداری ضعیفن همش مقایسه هم میکنم ب ...

حرفات مث بچه ۲۰ سالش ن آدم بالای سی!

وقتی با کسی زندگی نکنی فقط قسمتای خوبشو میبینی

زیر یه سقف هس که نقص و کم و کاستیا خودشو نشون میده

فک نکن اون زن کامله 

آدمی مث شما برا ازدواج ساخته نشده برو همون وان نایت و اینا رو ادامه بده

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی