2777
2789
عنوان

خانمی که بعد از چند ساعت پیام آقا (متأهل) رو سین نکرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 124 پست

اوه اوه 

تاپیکای قبلیتو خوندم 

ایکاش اون انرژی رو که صرف این دختره کردی صرف همسرت میکردی، قطعا نتیجه میگرفتی

فقط امیدوارم جوری با مخ بری زمین ،نفهمی از کجا خوردی ،مطمئن باش بهت پشت پا میزنه و تو میمونی و حوضت

خیلی چندشی،شنیده بودم مردا از این دست غ..ا میکنن ولی به چشم نديده بودم ، حالم بهم خورد ازت 

ایکاش دسترسی به خانمت داشتم فقط

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اصلا عاشق کسی باشید پاکی و اینا یه معنی دیگه میده رابطه داشته که داشته مگه می‌خوام ماشین بخرم آدمه ا ...

سگ رید تو احساست مردک عوضی 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تو پست های قبلیتون در مورد گل خریدن برای همسر وسورپرایز کردنش گفتید الان میگید دوسش ندارید ومیخاید با دختری که باهاش قبلا دوست بوذی ازدواج کنی.نه خیر شما دختره رو دیدی رویا پردازی باهاش کردی وگرنه این طوری رفتار نمیکردی.

خودت میگی دخترع با همه بوده پس بعدا هم به تو خیانت میکنه دلخوش نباش

اینا همش بهونه است برای کثافت کاریهای بعدیت... الان هم اول همه حق و حقوق زنت رو بده بعد برو دنبال ای ...

مهریه 

وام مسکن

خونه مشترک

نفقه

مگه به این سادگی تازه اینا بار مالی هست فقط

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

اصلا عاشق کسی باشید پاکی و اینا یه معنی دیگه میده رابطه داشته که داشته مگه می‌خوام ماشین بخرم آدمه ا ...

متاسفم برات 

تو دلت ب خانمت نیست واسه همین زندگیت سرد و بی روحه 

این وسط زندگی زنت خراب کردی اون میتونست ی ازدواج موفق داشته باشه تو گند زدی ب آینده اش 

لیاقتت همون دخترس ک خوب چرخیده و بلده چجور ی مرد رام کنه 

طفلک زنت 

امیدوارم مردایی مثل تو از زمین محو بشن

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۲سالگی دخترم

این که قبلاً دوست پسر داشته مهم نیست. دقت کنید الان با یه مرد متاهل وارد رابطه شده این یعنی خط قرمز اخلاقی نداره ، یعنی این که شما داری به خانومت خیانت می کنی و زندگیتون داره از هم می پاشه براش مهم نیست! در واقع فقط‌ و فقط خودش براش مهمه ، بنابراین این خانم اگر تو رابطه با شما هم یه روز احساس رضایت نکنه به احتمال زیاد به شما هم خیانت می کنه چون نه خط قرمز اخلاقی داره نه کسی جز خودش براش مهمه! 

جان هرکی دوست داری بگو چیکار کرده اینقدر مهرش ب دلت نشسته واقعا کنجکاو شدم

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

برادر من! بخدا داری اشتباه می کنی.

حیف زندگیت که به خاطر اون دختر داری خراب می کنی.

وقتی ازدواج کردی دیگه محکم به زندگیت بچسب و بعد به عشق و علاقه ی عنیقی می رسی که اون شور و هیجان برات مسخره میاد

با دست خودت زندگیتو خراب کردی.

از این شاخه به اون شاخه نپر تا پیشرفت کنی.

قدر زندگی و همسرت رو بدون! الکی سره راه هم قرار نگرفتین و ازدواج نکردین که به راحتی خرابش کنی. بخدا تهش هیچی نیس به غلط کردنت راضی میشی. کم ندیدم از این موارد یکیش پسرخاله خودم

بخدا بری با اون دختر بعدش فقط مجبور به ادامه هستی چون گند خورده تو خیلی چیزا. پسرخاله من که نتونست و جدا شد از عشقی که به خاطرش چه مصیبت هایی کشید و چه مصیبت هایی به بقیه وارد کرد

نه بیرون هم میریم کافه یا رستوران مثلا حرف گذشته و اینا می‌زنیم

دلیل سرد بودن خانمت رو میدونی؟

چرا سرد شده چرا سردی اعتاده بین تون؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
شما تو پست های قبلیتون در مورد گل خریدن برای همسر وسورپرایز کردنش گفتید الان میگید دوسش ندارید ومیخا ...

اصلا میگم با هر کی هم بوده بزار بوده باشه چرا وقتی همو دوست داشتیم عاشق هم بودیم به هم نرسیدیم من هنوز برای خونه گل میخرم برای همسرم عطر میخرم من آدم خشک نیستم بخدا احساس دارم دلم بدجوری جایی هست که همسرم فرق داره شخصیتش کلا

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

مهریه وام مسکنخونه مشترکنفقهمگه به این سادگی تازه اینا بار مالی هست فقط

حقته 

چشمت کور 

میخواستی عقل نداشته تو به کار بندازی درست تصمیم بگیری

وقتی همه اختیارتون رو میدین دست اعضای کمر به پایین،باید به اینجاهاشم فکر کنید دیگه 

اینا کمترین تاوانیه که میپردازید 

تاپیکو سیو میکنم فقط میخوام پیگیری کنم ببینم چه گ...ی می‌خورید باهم در آینده

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

روزگارت خرابه متاسفانه

این عشق بعد از وصال فروکش خواهد 

متاسفانه حرفات میگه که  خیلی سخته که قبل از اینکه سرت به سنگ بخوره بفهمی!!!

جان هرکی دوست داری بگو چیکار کرده اینقدر مهرش ب دلت نشسته واقعا کنجکاو شدم

به خدا نمی‌دونم چه مهر و محبتی ازش تو سرم افتاده ما بچه بودیم همو خیلی دوست داشتیم دیوونه عاشقش بودم چندتا آشناها رو حساب همین چیزای مسخره دوست پسر و عکسهای اینستا مسافرت خارجی رفتنش و اینا همش بین ما فاصله انداختن من حاضرم یک ماه فقط باهاش زیر یه سقف باشم بعدش خودش منو با گلوله بزنه اصلا همون یک ماه مبارزه به صد سال زندگی بدون اون

نیمه‌ی تاریک ماه 💎