2777
2789
عنوان

خانمی که بعد از چند ساعت پیام آقا (متأهل) رو سین نکرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 123 پست
پس اگه الان خانمت با یه مرد دیگه حرف بزنه مشکلی نداری؟ اگه نداری کار تو هم خیانت نیست

نیمخواد حرف بزنه همین من یه نفر رو درک میکرد بس بود برام اصلا محبتش تو قلبم خودش خاموش می‌کنه همش زندگی ما کسالت و روزمرگی 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین داداش گلم اگه خانمت خانم خوبیه برین پیش مشا‌ور و روانشناس زندگیتونو درست کنین اونم زنه از شما م ...

خانم خوبیه ولی من از قبل اون دختره دوست داشتند نگذاشتن به هم برسیم بین ما کات شد بعدش ازدواج کردم اصلا نمیتونم اون محبت اون علاقه اون ذوق و شوق رو داده باشم بچه بودم هنوز الانم سن زیادی ندارم ولی اگه به الانم بود پاس وایمیستادم 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

نیمخواد حرف بزنه همین من یه نفر رو درک میکرد بس بود برام اصلا محبتش تو قلبم خودش خاموش می‌کنه همش زن ...

مگه زندگیت کسالت و روزمرگی باشه باید بهش خیانت کنی؟  حتما زندگی اونم کسالت و روزمرگیه اونم بره خیانت کنه؟ هر حسی به خیانت دارس اونم همین حسو داره

چیکار کنیم خب وقتی زندگیم همش شده کسالت همش شده فکر و ذکر اون دنبال یه روز یه موقعیت که با اون بریم ...

حس خوب و شور و احساس واسه مرد متاهل کار درستیه آیا؟؟؟؟؟ کدوم عقل و منطق سالمی اینو میپذیره؟ پس اون آدم عاقل و منطقی نیس پس بعدا هم باید ازش انتظار رفتار غیرعقلانی داشته باشی. کار شما و پارتنرت الان خیانته پس اگه الان خیانت کردین چه تضمینی هس ک بعدا به هم هم خیانت نکنید و بازم توجیه کنید؟؟؟؟ 

خانم خوبیه ولی من از قبل اون دختره دوست داشتند نگذاشتن به هم برسیم بین ما کات شد بعدش ازدواج کردم اص ...

پای زنت وایسا اون چه گناهی کرده؟!اگه قسمت بودید میرسیدید دلم برا خانمت سوخت

شگرد اکثر مردهای متاهل واسه خیانت:

طلاق عاطفی گرفتیم

انتخاب خانواده ام بوده

بخاطر بچه‌م پاش وایستادم

جمع کنید خودتونو بابا خجالت بکشید هروقت مهر طلاق تو شناسنامه‌تون خورد اونوقت هرغلطی خواستید بکنید

امروز واسه پیشرفتت چیکار کردی؟

بیچاره خانمت ای کاش زودتر طلاقش بدی راحت شه بهش خیانت میکنی میگی چون طلاق عاطفی گرفتیم بعد میگی اون ...

بحث این نیست چون زنه میگم اصلا نسبت به هم سرد و بی روح هستیم گناه من چیه چون مرد هستم باید تحمل کنم کسی از مرد انتظار عشق و احساس ندارن من زندگیم رو با اون دختره میخواهم بسازم 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

جدا شدن قانونی مگه به همین راحتیه آخه ؟ کلی کار داره بعدش چیکار کنیم نمیشه که یک دفعه جدا شد

وقتی میگی طلاق عاطفی هستین پس ینی مشگل دارین

زن هم ک نیستی بگی همسرم طلاقم نمیده

حودت نمیخای وگرنه میشه

خودتو اینجوری توجیح نکن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756