2777
2789
عنوان

خانمی که بعد از چند ساعت پیام آقا (متأهل) رو سین نکرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 123 پست

ازت خوشش نمیاد

خانما از کسی خوششون بیاد ثانیه نمیکشه جوابشو بدن همیشه در دسترسش هستن یا سرش به یکی دیگه مشغوله

بعد متاهلین و نگرانین چرا جوابتونو نداده.؟؟؟؟

متاسفم واقعا😐

طلاق عاطفی پیش اومده خب بعد شناخت قبلی داشتیم نسبت به هم همیشه پیام می‌دادیم

وای چقد ساده ازش حرف میزنی

اول همسرتو طلاق بده بعد هرکاری ِ دوس داشتی بکن

ب خدا وجهه ی خوبی نداره

اینه ک ازت زده شده همین اول کاری

ما خانوما معتقدیم مردی ک ب همسر خودش وفا نکرده ب ماهم وفا  نمیکنه

ولی جداشدن و طلاق قضیش فرق داره

التماس تفکر لطفا

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ردددد دادن یامن فک میکنم همه رددادن😐

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ازت خوشش نمیادخانما از کسی خوششون بیاد ثانیه نمیکشه جوابشو بدن همیشه در دسترسش هستن یا سرش به یکی دی ...

از دیروز خوشش نمیاد ؟ همیشه خودش حتی پیشقدم میشد

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

خیانت نیست جدایی عاطفی پیش اومده همو درک نمی‌کنیم طولانیه بعدش دخترو قبل ازدواجم میشناسم تا حالا باه ...

پس اگه الان خانمت با یه مرد دیگه حرف بزنه مشکلی نداری؟ اگه نداری کار تو هم خیانت نیست

قصد جدی داریم اینجوری نیست

از آه همسرت نمیترسی؟ اگه یکی با دختر خودت این کارو کنه خوشت میاد؟؟؟ چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد آدم متاهلی ک با یکی بره تو رابطه و بهش پیام بده از نظر همه منفوره حتی پارتنرش. یه وقتایی آدم از سر احساس و هورمون میره تو رابطه اگه پای عقل بیاد وسط یهو کمرنگ میشه 

وای چقد ساده ازش حرف میزنیاول همسرتو طلاق بده بعد هرکاری ِ دوس داشتی بکنب خدا وجهه ی خوبی ندارهاینه ...

جدا شدن قانونی مگه به همین راحتیه آخه ؟ کلی کار داره بعدش چیکار کنیم نمیشه که یک دفعه جدا شد

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

پس اگه الان خانمت با یه مرد دیگه حرف بزنه مشکلی نداری؟ اگه نداری کار تو هم خیانت نیست

مقایسه اشتباهی هست اصلا رفتار زن و مرد یکسان نیست

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

از دیروز خوشش نمیاد ؟ همیشه خودش حتی پیشقدم میشد

آقای محترم رابطه از بیخ مشکل داره

به همچین زنی میگن خونه خراب کن 

برای همینه ثبات نداره امروز با شما اینجوریه بعد ازدواج با شما هم میره پی یکی دیگه از من گفتن آدمی که درست باشه رو خرابه های زندگی یکی دیگه زندگی نمیسازه موفق باشید🙌🏻

از آه همسرت نمیترسی؟ اگه یکی با دختر خودت این کارو کنه خوشت میاد؟؟؟ چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد آدم مت ...

شما طرف خانوما میگیرید حق دارید کسی نمیگه پس احساس یه آقا تو ازدواج چی میشه پس تنهایی و درک نشدن از سمت خانم چقدر سنگینه چقدر سخته در صورتی که اگه با همون دختره قبلش ازدواج میکردم الان حداقل روحیه بهتری داشتم حالا همسرم برام خیلی محترمه ولی اون شور و اشتیاق زندگی که میخواستمو نداره حتی

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

آقای محترم رابطه از بیخ مشکل دارهبه همچین زنی میگن خونه خراب کن برای همینه ثبات نداره امروز با شما ا ...

من اشتباه کردم از اولش به حرف دیگران گوش دادم میگفتند چون دختره دوست پسر داشته رابطه داشته واسه ازدواج خوب نیست بخدا دل من جوری اونجا بود اصلا برام مهم نبود با کی هست با کی نیست واسش میمردم و زنده میشدم دوست داشتن واقعی رو ازش دیدم حالا یه مدتی برگشته ولی از دیشب پیام سین نمیکنه 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

شما طرف خانوما میگیرید حق دارید کسی نمیگه پس احساس یه آقا تو ازدواج چی میشه پس تنهایی و درک نشدن از ...

آره ب همین خیال باش. داداش منم همین خطا رو کرد. آخرش مامانم دق کرد مرد از دست کاراش. زنه ام مهریه شو گرف رف

همیشه اونجوری ک فک میکنه نمیشه هااا

آره ب همین خیال باش. داداش منم همین خطا رو کرد. آخرش مامانم دق کرد مرد از دست کاراش. زنه ام مهریه شو ...

چیکار کنیم خب وقتی زندگیم همش شده کسالت همش شده فکر و ذکر اون دنبال یه روز یه موقعیت که با اون بریم بیرون دیگه زندگی بدون احساس رو ادامه بدم واسه چی وقتی اونطرف پر شوق و احساس و حس خوب

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

من اشتباه کردم از اولش به حرف دیگران گوش دادم میگفتند چون دختره دوست پسر داشته رابطه داشته واسه ازدو ...

ببین داداش گلم 

اگه خانمت خانم خوبیه برین پیش مشا‌ور و روانشناس زندگیتونو درست کنین اونم زنه از شما محبت و لطافت ببینه دلش نرم میشه

اگه نه که طلاق بگیرین بعد با هرکسی میخایین صحبت کنین و وارد رابطه بشین اینجوری اصلا کار درستی نیست

این خانم هم اومده از حرصش یا از هرچیزی میخاد زندگی شمارو خراب کنه و بعد ول کنه و بره کم ندیدم ازین چیز ها بخدا