2777
2789
عنوان

خانمی که بعد از چند ساعت پیام آقا (متأهل) رو سین نکرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 124 پست
بحث این نیست چون زنه میگم اصلا نسبت به هم سرد و بی روح هستیم گناه من چیه چون مرد هستم باید تحمل کنم ...

خب چرا اول همونو نگرفتی ؟؟؟

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنگ کردم واقعا

چه راحت شده همه چی 

اوکی ، طلاق عاطفی 

اول عرضه و جنم داشته باش تکلیف یکیو مشخص کن بعد فکر جایگزین باش! 

طلاق چه شرایطی داره که نمیتونی تمومش کنی؟؟؟؟ لابد مهریه ؟؟؟؟؟

خب حقشه ،بده بهش بره بنده خدا ! 

بالاخره هر کار اشتباهی یه تاوانی داره که باید بپردازی!

تکلیف شما و اون خانوم که مشخصه چی هستین

فقط این وسط همسرتون چه گناهی کرده آخه؟؟؟؟؟؟ از اول دلتون باهاش نبود واسه چی وارد زندگیش شدین ؟؟

اون انسان نیست ، دل و احساس نداره ؟؟؟

فقط اینو اینجا از من داشته باشید،خیلی دور نیست اون روزی که چوب این کار اشتباهتون رو بخورید ! 

فکر نکنید طلاق منظورمه ها ، نه 

آخر و عاقبت این مدل روابط که روی آوار یه زندگی دیگه ساخته میشه و پی اصولی و محکمی نداره ! 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
پای زنت وایسا اون چه گناهی کرده؟!اگه قسمت بودید میرسیدید دلم برا خانمت سوخت

خانم خوبیه ولی خانواده قدیمی هست من بچه بودم ازدواج ما سنتی شد نشد اونی که میخواهم برسم

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

شما طرف خانوما میگیرید حق دارید کسی نمیگه پس احساس یه آقا تو ازدواج چی میشه پس تنهایی و درک نشدن از ...

حیف خانمت واقعا...اگه زنت سرد شده تو رفتار خودت دلیلش رو پیدا کن. فقط همون که با همه رابطه داشته واست خوبه. 

خانم خوبیه ولی خانواده قدیمی هست من بچه بودم ازدواج ما سنتی شد نشد اونی که میخواهم برسم

شما معلومه هم خدارو میخوای هم خرما رو 

دوست نداری زنتو طلاق بدی چون خوبه 

ازطرفی هم با عشق قدیمیت میخوای باشی تا کیف کنی

یکیشو انتخاب کن

اصلح هم همسرته چون انتخاب شمابوده بالاخره شما رفتی خواستگاریش اونکه نیومده

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
خیانت نیست جدایی عاطفی پیش اومده همو درک نمی‌کنیم طولانیه بعدش دخترو قبل ازدواجم میشناسم تا حالا باه ...

جدایی عاطفی  فقط یه اسمه برای پوشاندن کثافتکاری..بااین الفاظ خودتونوگول نزنین..داره به همسرش  خیانت میکنه تمااااام

پارسا پسرمامان😍
اگه اون دختری ک قبلا دوستت داشت ادم خوبی بود به مرد متاهل پیام نمیداد

شما هم مثل اطرافیان ما قضاوتش میکنید چون قبلاً دوست پسر داشته حالا هم داره یا رابطه داشته سبک زندگیش آفتاب مهتاب ندیده نبوده با همه اینا تو دل منه جوری تو دلمه اصلا برام مهم نیست قبلاً چیکار کرده یا الان می‌کنه در این حد دوستش دارم

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

داری هم زندگی خودت هم خانمت رو خراب میکنی یکم روی غیرتت کار کن اون دختر اگه ادم بود به مرد متاهل پیام نمیداد زندگی خودتو بچسب