بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از آه همسرت نمیترسی؟ اگه یکی با دختر خودت این کارو کنه خوشت میاد؟؟؟ چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد آدم متاهلی ک با یکی بره تو رابطه و بهش پیام بده از نظر همه منفوره حتی پارتنرش. یه وقتایی آدم از سر احساس و هورمون میره تو رابطه اگه پای عقل بیاد وسط یهو کمرنگ میشه
برای همینه ثبات نداره امروز با شما اینجوریه بعد ازدواج با شما هم میره پی یکی دیگه از من گفتن آدمی که درست باشه رو خرابه های زندگی یکی دیگه زندگی نمیسازه موفق باشید🙌🏻
از آه همسرت نمیترسی؟ اگه یکی با دختر خودت این کارو کنه خوشت میاد؟؟؟ چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد آدم مت ...
شما طرف خانوما میگیرید حق دارید کسی نمیگه پس احساس یه آقا تو ازدواج چی میشه پس تنهایی و درک نشدن از سمت خانم چقدر سنگینه چقدر سخته در صورتی که اگه با همون دختره قبلش ازدواج میکردم الان حداقل روحیه بهتری داشتم حالا همسرم برام خیلی محترمه ولی اون شور و اشتیاق زندگی که میخواستمو نداره حتی
آقای محترم رابطه از بیخ مشکل دارهبه همچین زنی میگن خونه خراب کن برای همینه ثبات نداره امروز با شما ا ...
من اشتباه کردم از اولش به حرف دیگران گوش دادم میگفتند چون دختره دوست پسر داشته رابطه داشته واسه ازدواج خوب نیست بخدا دل من جوری اونجا بود اصلا برام مهم نبود با کی هست با کی نیست واسش میمردم و زنده میشدم دوست داشتن واقعی رو ازش دیدم حالا یه مدتی برگشته ولی از دیشب پیام سین نمیکنه
آره ب همین خیال باش. داداش منم همین خطا رو کرد. آخرش مامانم دق کرد مرد از دست کاراش. زنه ام مهریه شو ...
چیکار کنیم خب وقتی زندگیم همش شده کسالت همش شده فکر و ذکر اون دنبال یه روز یه موقعیت که با اون بریم بیرون دیگه زندگی بدون احساس رو ادامه بدم واسه چی وقتی اونطرف پر شوق و احساس و حس خوب