2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11811 بازدید | 420 پست
از این که ب روی شوهرم آوردم خیلی ناراحتم از این ب بعد میترسم بیشتر نگااش کنه حساس بشه روی اون زنه عو ...

درسته قبح کار براش ریخته اما حواست بهش باشه رفیقش باش 

هروقتم که اون خانم دیدی بهش بفهمون که نباید نگاه کنه بهش اخم کن 

درکت میکنم منم این شرایط تورو داشتم خیلی سخته همسرم همیشه میگفت زن داییم دلش میخوا با من رابطه داشته ...

یا ابلفضللل.‌شما لحن و کلامت خانمانه نیست🤐🤐🤐

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا برات بهترین ها بزاره کنار برای منم دعا کن داغونم

ممنونم 🌹

امیدوارم به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه جوری غرق  خوشبختی بشی که همه ی این روزای سخت فراموش کنی 🤲

نهههه چرا دعوتش کنی بذار هر موقع دیدیش تیکه ات رو بپرون پاشو به خونه ات باز نکن

چی بگه

🟧📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

هی پیش شوهرت بگو أی این رضا چجوری زنشو تحمل میکنه با اون اخلاقش یا چمیدونم بگو من درعجبم خواهرت چجوری رفته اینو گرفته واسه رضا باید نقص ها و عیب هاشو بسیاااااااار پررنگ جلو بدی جوری که شوهرت حس کنه زن رضا درحد خودش نیست و مدام از خودت تعریف کنو خودتو بالا ببر

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم ...

وای 

🟧📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم ...

وای 

چقدر بده چقدر بدهههه چقدر بده این موضوع یه بار که داره به شوهرت زل میزنه بهش خیره شو ببین یهو سنگینی ...

نگاه خییلی بد کردم خیره شدم سرش انداخت پایین بعد دوباره سرش بلند کرد ب شوهرم نگاه کرد دیدم دارم چپ چپ نگاه میکنم دیگه نگاه نکردم ولی همچنان شوهرم داشت زیر زیرکی نگاهش میکرد ولی خیره نمیشد چشماش میچرخوند

چی بگه

بخون کامنتارو گفتم

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️