2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12539 بازدید | 421 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا حس خوبی نداری ؟؟؟؟اینی که من میگم حقیقته همسر سابقم اینجوری میگفت چون میدونست دختر داییش خرابه ی ...

جای تعجبش اینجا بوده که برات انقدر راحت  میگفته😑😑😑

بگذریم خواهر ببخشید اگه ناراحتت کردم

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مردا از زن خراب خوششون میاد

درسته

ی بنده خدایی میگفت مرد مث سگ میمونه هرجا خواست وایمیسته میشاشه (معذرت میخوام )

ذات مرد خرابه زن باید برای خودش ارزش قائل بشه 

زن اگر ذات خوبی داشته باشه بین صدتا مردم تنها باشه باید حیا عفت داشته باشه 

درستهی بنده خدایی میگفت مرد مث سگ میمونه هرجا خواست وایمیسته میشاشه (معذرت میخوام ) ذات مرد خرابه زن ...

از این که ب روی شوهرم آوردم خیلی ناراحتم از این ب بعد میترسم بیشتر نگااش کنه حساس بشه روی اون زنه عوضی

الهی پر بازدید بشه

خانوم جان دلیاش هرچی باشه هیچ توجیهی نداره

دلیل تجرد خیلیها هم دقیقا همین مطلبه متاسفانه اخیرا این موضوع پدیده اجتماعی بزرگی شده ولی داریم سریال های ترکی رو هم مسخره میکنیم!ت

ا زمانی که شاهد الف) ازدواج زوری ب)تصمیم برای ازدواج از سر فرار از شرایطی خاص ج) ازدواج بخاطر تامین میل جنسی د) بی هدفی و متکی بودن مالی زنان به غیر از خودشان در جامعه هستیم این پدیده حل شدنی نیست و رشد هم دارد.

پانوشت: پر بازدید بشه و این کانتو بزارم نی نی یار میترکونه

جای تعجبش اینجا بوده که برات انقدر راحت میگفته😑😑😑بگذریم خواهر ببخشید اگه ناراحتت کردم

ببین عزیزم ما شرایطمون جوری بود که نمیتونم اینجا کامل توضیح بدم من با همسرم مثل یک دوست رفتار میکردم هیچوقت در مقابل حرفاش جبهه نمیگرفتم ولی ب روش خودم جوری باهاش رفتار میکردم که هر وقت چیزی میشد میومد برای خودم میگفت 

از این زن ها زیاده اتفاقا.شوهر من پُخی نیست😐ولی دیدم خانم های داغون و حتی خانم هایی با شان کاری بالا,این خیره نگاه کردن وکرم ریختن رو داشتن. دلیلش رو هم خودم میدونم...کرم از شوهره خودمه... زیادی زبون میریزه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎