2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10954 بازدید | 404 پست
از این زن ها زیاده اتفاقا.شوهر من پُخی نیست😐ولی دیدم خانم های داغون و حتی خانم هایی با شان کاری بال ...

شوهر منم بشدت زبون باز جلب توجه میکنه خودشیفته اس فقط از خدا میخوام ب زمین گرم بخوره

از چی میترسی ؟شوهر من توی دانشگاه تدریس میکنه کراش العالمینه واسه خودش عین خیالم نیست

ا

مطبین همسر شما بندرت توشون متاهل پیدا میشه بحث سر خانوما متاهله چشم چرونه که در نبود شوهرشون هزار گند و کثافت میتونن بخورن و ترس بکارت و حاملگی هم ندارن و مکان هم تامین میکنن. از مجردی که زیر سقف ننه باباشه و بی پول و دانشجو هیچ احدی نمیترسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته قبح کار براش ریخته اما حواست بهش باشه رفیقش باش هروقتم که اون خانم دیدی بهش بفهمون که نباید نگ ...

اره اون کثافت که هیچ وقت باهام صمیمی نبود چند ماهی که کرم میریزه باهام صمیمی شده نگو نقشه اش بوده

نگاه خییلی بد کردم خیره شدم سرش انداخت پایین بعد دوباره سرش بلند کرد ب شوهرم نگاه کرد دیدم دارم چپ چ ...

وای 

مشکوکن 

🟧📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

نگاه خییلی بد کردم خیره شدم سرش انداخت پایین بعد دوباره سرش بلند کرد ب شوهرم نگاه کرد دیدم دارم چپ چ ...

یکم از شوهرت میگی ؟ خوشگله پولداره خوشتیپه کچله مو داره هیکلیه؟ 

خودت چطوری خوشگلی یا معمولی 

شوهر اون چجوریه ؟ با شوهرت چقد فرق داره ؟ 

زنه چجوریه اوپنه یا معمولی ؟ 

رابطت با خاهرشوهرت چطوره ؟ 

میتونی سربسته بهش بگی ؟

استارتر یه چیزی هم بگم

من پیش خانم های کرمو میشینم از سردی و زودانزالی بودن همسرم میگم

خودش دست میکشه

وای مشکوکن

دختره بار اولش نبود  شوهرم ی بار بهم گفت ببین زن رضا چجوری ماه نگاه میکنه دیدم واقعا نگاه میکرد هیچی نیست شوهر اون بهش محبت نمیکنه شوهر عوضی  من پیش بقیه بهم توجه میکنه از سیاستش که زن ها بگن چه مرد خوبی  

استارتر یه چیزی هم بگممن پیش خانم های کرمو میشینم از سردی و زودانزالی بودن همسرم میگمخودش دست میکشه

نگووو درست نیست ....🤭

اگه یکی شون پیگیر بشه چی!

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شوهر منم بشدت زبون باز جلب توجه میکنه خودشیفته اس فقط از خدا میخوام ب زمین گرم بخوره

عزیزم انگار مشخصات شوهر منو گفتی.و دقیق بهت بگم...دلیل جلب توجه خانم ها همین چرب زبونیشون هست. شوهر منم خودشیفتست ،پخی نیست،ولی خودشو دست بالا میگیره. باورت نمیشه بگم نظر پزشک رو هم جلب کرد و باهاش به من خیانت کرد.‌خانمه ۲تا بچه داشت😐😐😐😐😐😐😐😐

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
استارتر یه چیزی هم بگممن پیش خانم های کرمو میشینم از سردی و زودانزالی بودن همسرم میگمخودش دست میکشه

افرین چه کار خوبی میکنی خانما باید این کار شما رو انجام بدن 👏👏

یعنی چی مذکرم ؟ من همینجوری بلدم حرف بزنمتعجبم نکن اینا واقعیت جامعه هستن

نزدی دهنش؟؟🫢🫢🫢🫢🫢خیلی حرف وحشتناااااکی زده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎