تو فامیل شوهرم زنی هست که چندین بار زل میزنه ب شوهرم😔😔😔😔 بار اول که من شوهرم پیش هم نشسته بودیم داشت نگاه میکرد از آینه که شوهرم بهم گفت فلانی از کی داره مارو نگاه میکنه روش کم نکرد همین جوری نگاه کرد تا گذشت بعد از چند ماه باز دیشب خیلی به شوهرم خیره شد شوهرم قرمز شده بود متاسفانه شوهرمم نگاهش میکرد چیکار کنم خیلی میترسم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هی پیش شوهرت بگو أی این رضا چجوری زنشو تحمل میکنه با اون اخلاقش یا چمیدونم بگو من درعجبم خواهرت چجوری رفته اینو گرفته واسه رضا باید نقص ها و عیب هاشو بسیاااااااار پررنگ جلو بدی جوری که شوهرت حس کنه زن رضا درحد خودش نیست و مدام از خودت تعریف کنو خودتو بالا ببر
🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
چقدر بده چقدر بدهههه چقدر بده این موضوع یه بار که داره به شوهرت زل میزنه بهش خیره شو ببین یهو سنگینی ...
نگاه خییلی بد کردم خیره شدم سرش انداخت پایین بعد دوباره سرش بلند کرد ب شوهرم نگاه کرد دیدم دارم چپ چپ نگاه میکنم دیگه نگاه نکردم ولی همچنان شوهرم داشت زیر زیرکی نگاهش میکرد ولی خیره نمیشد چشماش میچرخوند