2777
2789
عنوان

سرطان سینه 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست
واااایییی واقعا زندن موهاش حالشو بدتر میکنه من مامانمو میشناسم اصلا طاقت نداره 😭😭😭

چاره ای نیست باید بزنی براش امشب فقط براش پسرونه بزنین خیلی خیلی کوتاه 

از جلسه دوم که صبح بیدار بشه میبینه یه عالمه مو رو بالشه و خودش ماشینو میده دستت که بزنی براش

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

الهی بحق فاطمه زهرا همه مریضا مخصوصا مادرهای مریض شفا بگیرن مادرعزیز توهم ازاین مریضی پاکه پاک شود.ا ...

ایشالا چقدر دلم میخواست روز مادر خوشحال باشه و بخنده 😭 ایشالا به حق حضرت فاطمه به حق همین روزااا حال مامان منو همه ی مریضا خوب شه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه مامان منو عمل کردن امروز رفت دکتر یه خانمی گفت فردا شیمی درمانی داری امشب موهاتو بزن یعنی من نم ...

حرف مردم هیچاا فقط نترسه چیزی نیس خالم الان که عمل کرده، حالش خیلی بد نیس فقط میگه گاهی اوقات دردم میکنه همین به دلتون بد راه ندین میدونم چه وضعی هستین کاملا درکتون میکنم ولی خب ادم یه جاهایی باید کم نیاره بخاطر حال خودش

اها خب برای حالت تهوع و معده دردش هل رو بکوب دم کن ابشو بده بخوره ببین از الان مسئولیت سنگینی رو دوش ...

ایام امتحانات هست همه چیو باهم دارم هندل میکنم زیاد مهم نیست فقط مامانم خوب شه جز حال خوبش هیچی نمیخوام بازم ممنون بابت حرفای قشنگتون😭❤🥺

ایام امتحانات هست همه چیو باهم دارم هندل میکنم زیاد مهم نیست فقط مامانم خوب شه جز حال خوبش هیچی نمیخ ...

قربونت عزیزم انشالله که تاپیک میزنی مادر حالشون خوب شده امیدتو از دست نده 

خدا پشت و پناهتون باشه تا این روزا هم بگذره♥️

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

حرف مردم هیچاا فقط نترسه چیزی نیس خالم الان که عمل کرده، حالش خیلی بد نیس فقط میگه گاهی اوقات دردم م ...

واقعا تا تحش کنارشم ۲۰ سال با تموم سختیاش بزرگم کرد که چنین روزی دستشو بگیرم خودم ت تهش کنارشم شده واسه حال مامانم موهامم کوتاه میکنم یه مو دیگه بهترش در میاد فقط نمیخوام مامانم ناراحت باشه😭🌱

فقط یه سوال نیازه دانشگاه نرم و پیشش بمونم یعنی چجوری برنامم و تنظیم کنم مثلا شرایطش چجوریه میتونم تنهاش بزارم خونه یا نه؟اگه دانشگاه نبود واقعا نگرانی نداشتم 😭

واقعا تا تحش کنارشم ۲۰ سال با تموم سختیاش بزرگم کرد که چنین روزی دستشو بگیرم خودم ت تهش کنارشم شده و ...

ایشالا که زودتر خوب میشه عزیزم نگران نباش اره دیگه بچه عصای پیری مادره توهم تاتوانت کمکش کن باهاش مهربون زیاد باش و.. خوب میشه نگران نباش 

عزیزم دخترعموی مامانم همین سرطانو داشت تغذیه شو رعایت کرد شیمی درمانی هم رفت الان خوبه 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

موهاش رو کوتاه کوتاه کنه

و با موهای خودش بده براش کلاه گیس درست کنن اینطوری خیلی روحیه حفظ میشه

تواینترنت سرچ کن کجاها درست میکنن

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸