2777
2789
عنوان

مادر نامزدم پیام داده بهش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3238 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم پیامشه الان فهمیدم نامزدم اصلا راجع به این رسم ما چیزی بهشون نگفته بودهاز خودش حرف زدهتازه ماد ...

نه عزیزم این از سیاست مادرشوهرته اتفاقا فکر میکنم شوهرت دیشب سرهمین با مادرش بحثش شده و مادرش مجبور شده بهت پیام بده

برو ب مامانت راستشو بگو و بکو دیشب الکی گفتم و پیام مامانشم بگو

بذار این چیزا او حوزه ی‌مامانا و خانواده ها باشه

بذار شوهرت اگر از طرف خودش حرف میزنه همین اول ضایع بشه و نتونه این روش ادامه بده.ب مامانش هم بی احترامی کم و زیادی چیزی نکن بذار مامانت حرف بزنه

۴ روزه عقد کرده جدا شه؟جدایی اخرین راهکاره قرار نیست هرچی شد ک طرف بره طلاق بگیره

خب عزیزم این رسم همه جا هست از همین اول کار ک برای دختر ارزش قائل نمیشن وای بحال بعدش بیچارش میکنن بعد با دو تا بچه جدا شه اواره شه خوبه 

دیگه خرش از پل گزشته براش مهم نیس مرده و زندت در مورد رسم یلدایی هم ک لباس و طلا و میوه و اجیل و شیر ...

این چه حرفیه!!! بخاطر رسم و رسومات طلاق بگیره؟ به همین راحتی؟؟؟!! لعنت به همه ی این رسم و رسومات، بی دلیل برای هم هدیه بگیریم ، هدیه های کوچیک، گل، ولی لزومی نداره حتما شب چله طلا و لباس و هدیه های دیگه بیارن

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

از سیر تا پیاز رو به مامانت همین الان میگی اکی ؟ بعدم دیگ واگذار میکنی به بزرگ ترا 

جواب اون پسره رو عم نده 😏😒

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
خب عزیزم این رسم همه جا هست از همین اول کار ک برای دختر ارزش قائل نمیشن وای بحال بعدش بیچارش میکنن ب ...

درسته ولی با سیاست باید بره جلو باید ب مامانش راستشو بگه

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
به مامانم میگه اگه بهش زنگ بزنم

بذار بگه،اگه زیاد ابرو داری کنه اونم میگه خوب خریه هرکار بخوام میکنم،شوهر من یه کفشو برام نمیخرید،ده سال چیزی نگفتم اخرسر به مامانم گفتم دیگه حیا کرد