2777
2789
عنوان

مادر نامزدم پیام داده بهش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا بخاطر یه رسم اینقدر خودتو ناراحت میکنی و بینتون اختلاف میفته؟

بس کنین تورو خدا 

حالا اونا رسم ندارن تو بعدا یه جایی جبران کن. تو یکی از رسومات خودشون ولی واقعا ارزش داره اینقدر الکی خودتو عذاب بدی؟؟؟

این چه حرفیه!!! بخاطر رسم و رسومات طلاق بگیره؟ به همین راحتی؟؟؟!! لعنت به همه ی این رسم و رسومات، بی ...

خب عزیزم شوهرش همون هدیه ی کوچیک رو هم نگرفته درضمن اگه دوسش داشتن براش ارزش قایل میشدن حتی میفهمیدن رسم دارن با اینکه اونا رسم ندارن براش یه کادوی کوچیک میگرفتن ببین حتی بخاطر شوهرش با خانواده اش بیرون نرفته اما طرف سرکارش گزاشته و نیومده 

واقعا بخاطر یه رسم اینقدر خودتو ناراحت میکنی و بینتون اختلاف میفته؟بس کنین تورو خدا حالا اونا رسم ند ...

بحث اینه که احتمالا بهم دروغ گفته 

دیشب کدوم گوری بوده؟

واقعا بخاطر یه رسم اینقدر خودتو ناراحت میکنی و بینتون اختلاف میفته؟بس کنین تورو خدا حالا اونا رسم ند ...

به نظر من الان مشکل رسم یلدایی نیس چرا به اسی دروغ گفته بمون خونه میام بد نیومده لااقل جواب تلفن هم نداده

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

براش بزن من از شما و رسم نداشتتون دلخور نیستم ولی از شوهرم دلخورم که دیشب گفت نرم مهمونی تا باهم بریم بیرون اما نیومد تلفنمم جواب نداد و من کل یلدا رو تو خونه تنها موندم 

بعدم بزن ممنونم از توجهتون اما این مسئله بین من و فلانیه خودمون باید حلش کنیم شما و مامانم درگیر نشید بهتره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ما شمالی رسم یلدایی نداریم

ما خوزستانی هستیم، نداریم

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..