2777
2789
عنوان

مادر نامزدم پیام داده بهش چی بگم

3085 بازدید | 123 پست

ماجرا از این قراره که ما یه رسمی داریم به اسم یلدایی منم ۴ روز از عقدم بیشتر نمیگذره، حالا من به نامزدم این چند روز واسه یلدایی گفته بودم که ما رسم داریم واسه تازه عروس یلدایی می بریم ، برگشت بهم گفت نه من به مامانم(مادر خونده اش) گفتم گفته نه ما همچین رسمی نداریم ، بعد با خنده برگشت گفت ما که کسی از عقد و نامزدیمون فعلا خبر نداره با این وجود مهم نیست

دیروز عصر خیلی کلافه شده بودم قرار بود با مامانمینا برم مهمونی بعد بهش زنگ زدم اول که جواب نداد بعد من داشتم حاضر میشدم زنگ زد. گفتم دارم میرم مهمونی برگشت گفت نه تو نرو بزار کارم تموم بشه میام دنبالت بریم بیرون منم خوشحال شدم که حتما یه چیزی هم به عنوان هدیه برام گرفته و به مامانم گفتم نمیام و بعد هزار بدبختی مامانم راضی شد بمونم خونه

حالا من هی منتظر موندم که بیاد دنبالم ، خلاصه از سرشب من چشمم به گوشی بود که زنگ بزنه در نهایت تصمیم گرفتم بهش زنگ بزنم و اصلا جوابمو نداد.منم رفتم با گریه گرفتم خوابیدم 

به مامانم هم صبح گفتم دیشب اومد دنبالم رفتیم بیرون ولی خسته بودم زود برگشتیم، یکی از هدیه هایی هم که قبلا بهم داده بود مامانم ندیده بود رو نشونش دادم گفتم اینو برام گرفته

به مامانم دروغ گفتم چون این چند روز به اندازه کافی بابت اینکه گفته بودن رسم یلدایی نداریم سر کوفت شنیده بودم 

از صبح نه جواب خودشو دادم نه مامانشو الانم مامانش پیام داده نمیدونم جوابشو بدم یا نه، اصلا چی بهش بگم

دارم دیوونه میشم از دستش ، این که خیلی مهربون بود و واسم ارزش قائل بود چه مرگش شده بعدعقد نمیدونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی نباید به مامانت دروغ میگفتی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

دیگه خرش از پل گزشته براش مهم نیس مرده و زندت 

در مورد رسم یلدایی هم ک لباس و طلا و میوه و اجیل و شیرینی و... برای عروس میارن همه جا رسم دارن اینا میخوان از همین اول کار برات خرج نکنن 

شوهرتم شکاک هست و ب حرف مادرشه ادمی ک از همین الان برات ارزش قایل نشه بدرد نمیخوره جداشو ازش نمی ارزه ک هروز بخاطر این اشغال چشمات گریون باشه

دیگه خرش از پل گزشته براش مهم نیس مرده و زندت در مورد رسم یلدایی هم ک لباس و طلا و میوه و اجیل و شیر ...

۴ روزه عقد کرده جدا شه؟جدایی اخرین راهکاره قرار نیست هرچی شد ک طرف بره طلاق بگیره

💛من میتونم💚باید بتونم🤍