ن فقط آهن . دارو دادن ها ، خودم نخوردم . با ی دمنوش ک فکر کنم رازیانه بود اگه اشتباه نکنم ،، پاک شد ...
من هر چی چند روزه زعفران و گل گاوزبون و جعفری و گرمی خوردم بیفایده بود انقد راه رفتم تند ورزش سخت ک جونی برام نمونده ولی خب دریغ از یه لکه مجبور شدم بیام بیمارستان دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدی عزیزم خدا حفظش کنه انشاا... برا منم خوب پیش بره فعلا ک تقریبا یه ربعه قرص حل شد زیر زبونم ولی اص ...
اره ببین من خوردم زمین ی لخته خون دیدم رفتم سونو گفتن یچه هست اما صدای قلبش ضعیفع برو چند روز دیگ بیا مامانم منو ده روز نگه داشت گفت بزار قلبش کامل شه وقتی رفتم سونو بچه باید ۱۱ هفته میبود اما سونو گفت ۵ هفته من گفتم وا چرا ۵ اولین سونو ۷ بوده الان باید ۱۱ باشه دکتر ک ضربان قلب چک کرد دید قلبش از بیت رفته و چون من ده روز خونه نشین بودم بچه ب دیواره رحم کپک زده بود دهنم بو مرده میداد منو بستری کردن قرص زیر زبونی گذاشتن ازم ازمایش گرفتن اما بیست دقیقه بعد منو بردن اتاق عمل برا کورتاژ ۲۲ سالم بود بچه اولم بود کلی گریه کردم اولین بار بود میرفتم اتاق عمل اما هیچی نفهمیدم
ب خودت استرس وارد نکن چون کیسه زرده هست ب احتمال زیاد فتا پل هم دیده میشه من کلا ساک خالی داشتم من قبلا همسرم اسپرماش ضعیف بود خودمم تنبلی داشتم یکم که دکتر گفت به احتمال زیاد اسپرم بی کیفیت بوده مجدد ازمایش نوشته براش