2777
2789
عنوان

مهریه تروخدا نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 108 پست

حرف بات منطقی خونه بزن ب نام خودت 

شوهرتموحق داره توواین گرونی 

خونه بزن برنامت و زن زندگیت باش 

طلارو ک میشهوخرید 

مستاجرش یا زندکی با خانواده شوهر خیلی سخته

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
بنظرم باباتون حرف درستی میزنه اینکه اوناهم گفتن ی عقد خوب میگیرن و بجای عروسی برین ماه عسل خوبه بجاش ...

اره خودمم با همین موافق ترم

ولی روم نیس ب نامزدم بگم

حالا بابام بگه ببینم چی میشه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم خونه بهتره ۳دنگ خونه رو بزن به نامت تو عقدنامه قید کن مکان خونه کجاست و حتما اگه دوطبقه اس طبقه اول رو بزن به نامت

نامزدی رو بهم نزن بخاطر چیز الکی

اگه الان طلا بخری اینو مطمئن باش یه روزی خودت میدی شوهرت بفروشه خونه بخره!

اتفاقا خونه خیلی بهتره تا طلا

اولا اول زندگی مستاجر نمیشی که ماه به ماه کرایه بدی از خورد و خوراکتون بزنی اجاره بدین همون پول کرایه رو پس انداز کنید

دوما طلا بخری بعد ازدواج بهت میگه بفروش ...خونه بهتره 

اره بابامم میگه نمیخوام همین جور دخترمو بهشون بدمبرا عروسیم میدونم اگه بگیرم اول زندگی زیرش میمونیمن ...

پس چه کاریه ، خونه رو بخره ، عقد و عروسی رو باهم بگیرید که همون عقده در واقع ولی عروسی هم حسابه 

۴۰۰سکه خیلی زیاده ولی خوب خونه رواگه به نام بزنه عالیه به نطرم نه هونقدرسخت بگیر طرف منصرف بشه ونه ا ...

۴۰۰سکه اون ک مهریه اس جداس ک کلا کاری بهش نداریم

منظورمون۱۵مثقاله میگن نگیریم بجاش بزاریم رو پول خونه

بابام میگه نصف خونه رو بزنه ب نامت

هرچند پول طلاها یک پنجم پول خونه هم نمیشه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
نه اون مهریه س قرار بود ۱۵ مثقال رو بگیره اون طی دو مرحله اونن نمیده عروسی هم نمیگیرن قراره عقد بگی ...

نزدیک ۷۰ گرم طلا که می کنه به عبارتی ۳۵۰ میلیون تومن اگر هر مثقالو حساب کنیم ۵ گرم

و هر گرم طلا رو ۵ میلیون!

۴۰۰ تا سکه که هر کدوم مثلا ۵۰ تومن ۲ میلیارد تومن!!!

۲میلیارد و ۳۵۰ملیون صرفا باید بدن به شما🫢خانوم چطوری؟

اره خودمم با همین موافق ترمولی روم نیس ب نامزدم بگمحالا بابام بگه ببینم چی میشه

خب پس به باباتون بگین نظر خودمم همینه و بگین ک کوتاه نیاد بگه به اندازه قیمت طلاها از خونه بزنین به نام و قید هم کنین توی عقدنامه

خونه رو به اسم تو میکنه؟؟ نو این شرایط بذار بزرگترا حرف بزنن تو خودتو وارد دعوا نکن بگی اره پدرم راس ...

اینو با نامزدم مطرح کردن

با داییم حرفی نزدن ک خونه بزنه ب نامم

اخه پول طلاها یک پنجم خونه هم نمیشه چطور نصفش بزنه ب نام من

دم زنداییت گرم ..،من باشم عروس ازم خونه بخواد یا مهریه سنگین دیگه قیدشو میزنم ..حرف بابات برای طرف د ...

من اولش قبول نکردم برا پسرداییم

زنداییم کلی باهام حرف زد ک اوکی دادم😅

زنداییم منو عع۱۳سالگی واسه پسرش میخواسته

الانم هرچی باشه طرف منه😁

کجاش حقه زور میگه مگه خوده شما قبل ازینکه باشوهرت بری زیر یه سقف کامل مهریتو گرفتی؟یا خوشت میاد یکی ...

حوصله ندارم توضیح بدم 

ولی شرطش همین بوده الان اونان ک انجام نمیدن