2777
2789
عنوان

بستری شدم بیمارستان برا سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 47 پست
نگران نباش ایشالا که درد نداره زندگی بالا و پایین داره

انشاا... از خدا میخوام هیچی زنی تجربه نکنه از هر لحاظ ضربه بدیه مخصوصا اگه خواسته باشی بچه رو

خدایااااااااااا شکرت🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هفته ۲۳ کیسه م پاره شد . بیمارستان ۱ روز خوابیدم تا دردم شروع شد . ولی کلا ده دقیقه شدید بود ، تا ...

انشاا... جاش برات سبز بشه عزیزم و هر دو حاملگی خوبی رو تجربه کنیم

خدایااااااااااا شکرت🌹
عزیزم خدا بهت توان بده. انشالله جاش بزودی سبز بشه.بتات بالا نمیرفت؟ هفته چند بودی؟

ممنون عزیزم ممنون بتام دیر بالا میرفت هفته پنج رفتم ساک ۳ میل بود باز ۱۷ روز بعد با کلی امید رفتم ک دکتر گفت ساک ۹ میل شده و همچنان خالی سونو بیرون دادم گفت روند پیشرفت بارداری خوب نیست و سقط

خدایااااااااااا شکرت🌹
انشاا... جاش برات سبز بشه عزیزم و هر دو حاملگی خوبی رو تجربه کنیم

ممنونم انشالله

ولی کلا دردش طولانی نیست . نگران نباش . زود میگذره .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برامن اگه سقط نمیشد همین روزا ب دنیا میومد    

ممنونم انشاللهولی کلا دردش طولانی نیست . نگران نباش . زود میگذره .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برامن اگه سقط نمیشد ...

من بیشتر نگرانم کارم ب کورتاژ بکشه اخه از همین نی نی سایت خوندم خیلی از خانما گفتن برا بارداری بعدی مشکل سازه

خدایااااااااااا شکرت🌹
ممنون عزیزم ممنون بتام دیر بالا میرفت هفته پنج رفتم ساک ۳ میل بود باز ۱۷ روز بعد با کلی امید رفتم ک ...

منم شرایط شما رو دارم. دو هفته دیگه سونو دارم. خدا بهمون رحم کنه. دارم دق میکنم

الهی نگاهی
الان چند هفته ای بچه چندمته

بچه ندارم اولین بارداریمه و گفتن دوتا ساک و هردو کیسه زرد دارن و به حساب خودم پنج هفته و پنج روز بودم که سونو دادم اما سونو کرد گفت پنج هفته دقیق هستی و دو هفته دیگه بیا برا قلب