2777
2789
عنوان

کسایی که اقدامن وپریود شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 59 پست
باردار میشی عزیزم شما الان فقط استرس داری، ببین منم با شوهرم ده سال تفاوت سنی داریم پسرم الان نزدیک ...

من همش توخونم کاری هم ندارم جایی هم نیس برم بعدشم تا میخای یادت بره دردا میان سراغت من زیر دلم خیلی درد میکنه 

داره 7سالش میشه شوهرم سال 96ازمایش داده اگه این ماه پریود بشم میخام برم عکس رنگی وازمایش اسپرم

گلوکوفاژ قرص خیلی خوبیه میخوری؟ 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همش توخونم کاری هم ندارم جایی هم نیس برم بعدشم تا میخای یادت بره دردا میان سراغت من زیر دلم خیلی ...

من وقتی پسرمو باردار بودم مدام درد پریود داشتم همش حس میکردم دارم میشم ولی بعد از 5 روز دیگه بی‌بی چک گذاشتم مثبت بود، انشالله که علائم بارداریته

کتاب بخون،بافتنی بباف، سعی کن خیاطی یاد بگیری برا پسرت لباس بدوز تو اینستا پر از آموزش های ساده س، هم به اقتصاد خانواده ت کمک میکنی هم چیزی یاد میگیری هم سرگرمی امتحان کن خیلی لذت بخشه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
من ماه پیش امپول زدم پری شدم اچ سی جی زدی؟

نه من دارو نمی‌خورم فقط گلوکوفاژ 500 روزی یکی و ورزش حذف قند و شکر و چیزای مضر 

گلوکوفاژ قرص خیلی خوبیه میخوری؟

نه گف لاغری لازم نیس. من حاملگی قبلیم دقیقا همین داروها رومصرف کردم 

لتروزل شبی دوتا از شب 4 

اچ ام جی 6تا روزی دوتا از روز 5تا سه روز 

واستروژن از شب 9تا ده شب 

روز، 12سونو دادم سه تا فولی17 18 19 عصرش اچ سی جی زدم 

روز 13و14کیت تخمک گذاری پرنگ شد  شب 13 14 15هرشب اقدام  بقیشم شب درمیان

چقد چشم انتظاری سخته سر بارداری اولم ۶ ماه چشم انتظار بودم تا اینکه ۳۰ اذر ۱۴۰۱ فهمیدم باردارم اما ...

چه عالی . خداروشکر کن و ببین ما چقدر منتظریم ونشده . ناشکری نکن. 

ولی یه شوخیم باهات بکنم اینکه ماه اذر برات اومد داره از این به بعد این ماه خیلی مراقب باش تعداد بچه ها خیلی زیاد نشه   

نه گف لاغری لازم نیس. من حاملگی قبلیم دقیقا همین داروها رومصرف کردم لتروزل شبی دوتا از شب 4 اچ ام جی ...

گلوکوفاژ برا اینه که هورمون‌های مردونه رو ترشح شون کم کنه بتونی تخمک گذاری کنی و حامله بشی، اگه رژیم بگیری لاغر هم میشی باهاش، تعجب می‌کنم چرا بهت نداده،در ضمن شما لاغر نیستی که متوسطی و وزن نرمال داری

چه عالی . خداروشکر کن و ببین ما چقدر منتظریم ونشده . ناشکری نکن. ولی یه شوخیم باهات بکنم اینکه ماه ا ...

مرسی انشالا قسمت همه چشم انتظارا 

دقیقا اسم یلدا می‌شنوم جیغ میکشم چون جفتش روز یلدا متوجه شدم 

خواهرم از الان داره حساب مکنه  ک دختره یا پسر کی بدنیا میاد اسمشو چی بزاریم دل خوشی داره

مرسی انشالا قسمت همه چشم انتظارا دقیقا اسم یلدا می‌شنوم جیغ میکشم چون جفتش روز یلدا متوجه شدم خواهرم ...

فک کنم شهریور یا مرداد دنیا میاد اخه  منم چند روز مونده بود به یلدا فهمیدم حاملم پسرم تو 36هفته به دنیا اومد 

مرسی انشالا قسمت همه چشم انتظارا دقیقا اسم یلدا می‌شنوم جیغ میکشم چون جفتش روز یلدا متوجه شدم خواهرم ...

خدا حفظش کنه . 

ناشکری نکن. ۵و ۶ سال دیگه میگی خداروشکر یباره شد و راحت شدم