2777
2789
عنوان

کسایی که اقدامن وپریود شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 59 پست
۱۵۵

پس جا داره دو سه کیلو کمتر بشی، کم کن طبیعی باردار میشی انشالله،دارو اونقدر که کاهش وزن تاثیر داره، تاثیرگذار نیست

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
چقد چشم انتظاری سخته سر بارداری اولم ۶ ماه چشم انتظار بودم تا اینکه ۳۰ اذر ۱۴۰۱ فهمیدم باردارم اما ...

خوشبحالت کاش منم ناخاسته میشدم.  دعا کن حضرت زهرا به منم عیدی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس جا داره دو سه کیلو کمتر بشی، کم کن طبیعی باردار میشی انشالله،دارو اونقدر که کاهش وزن تاثیر داره، ...

51بودم انقد این شیش ماه دارو هورمونی خوردم رفتم بالا

اخه تاالان فک میکردم مشکل منه از صب هزارتا فکروخیال کردم میگم حتما شوهرم مشکل داره چون من کیت تخمک گ ...

شما هنوز پریود هم نشدی فقط علائم داری شاید بارداری عجله نکن، این راهی که تو رفتی رو منم رفتم با دارو فولیکول غالب و عالی داشتم آمپول زدم ولی نشد، همینکه وزنم و کم کردم حامله شدم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
خوشبحالت کاش منم ناخاسته میشدم. دعا کن حضرت زهرا به منم عیدی بده

انشالا تو این ماه دامنت سبز شه 

ولی چه خوش بحالی بچم کوچیکه تازه ۱ سال ۴ ماهشه شیر خودمو میخوره دقیقا بچه دومم روز تولد پسرم بدنیا میاد ینی این میشه دوساله اون میشه ۱ روزه 

تف تو این برنامه ریزی

شما هنوز پریود هم نشدی فقط علائم داری شاید بارداری عجله نکن، این راهی که تو رفتی رو منم رفتم با دارو ...

من تنبلی شدید دارم همون دوره که وزن کم کردم هیچ فولی نداشتم. تو خانوادمون خیلی هستن که باردار نشدن تنبلی دارن 

انشالا تو این ماه دامنت سبز شه ولی چه خوش بحالی بچم کوچیکه تازه ۱ سال ۴ ماهشه شیر خودمو میخوره دقیقا ...

دیگه کاریه که شده چه میشه کرد بهتر که باهم بزرگ میشن  باهم هم بازی میشن درسته خودت اذیت میشی اما ارزششو داره 

کاش منم همون موقعها که پسرم کوچیک بود اقدام میکردم پسرم داره 7سالش میشه همبازی نداره عصبی شده حوصلش سر میره انقد گریه میکنه که دلم کباب میشه همش سرش تو گوشیه  بخدااین خیلی بدتره همش بهونه میاره به من میگه بیا بازی خب منم نمیتونم بازی کنم کار دارم خلاصه که خیلی یده

من تنبلی شدید دارم همون دوره که وزن کم کردم هیچ فولی نداشتم. تو خانوادمون خیلی هستن که باردار نشدن ت ...

باردار میشی عزیزم شما الان فقط استرس داری، ببین منم با شوهرم ده سال تفاوت سنی داریم پسرم الان نزدیک 4 سالشه، خودم 31 سالمه شوهرم 41،منم تو اقدامم باهمین شرایط تنبلی تخمدان، توکلت به خدا باشه امیدوارم خیلی زود به نتیجه برسی، منم کم و بیش علائم پریودی دارم خودمو مشغول میکنم که بهش فکر نکنم

از اون وقت تا الان ی تایمی گذشته شاید ضعیف شده پسرت چند سالشه

داره 7سالش میشه شوهرم سال 96ازمایش داده 

اگه این ماه پریود بشم میخام برم عکس رنگی وازمایش اسپرم 

دیگه کاریه که شده چه میشه کرد بهتر که باهم بزرگ میشن باهم هم بازی میشن درسته خودت اذیت میشی اما ارز ...

اره از صبح خواهرمم حرف شما رو میزنه مگه اگ‌عقل الانمو داشتم همون اول میاوردم بچم همبازی داشته باشه 

انشالا ک شمام هردچه زودتر ب مراد دلت برسی