2777
2789
عنوان

کسایی که اقدامن وپریود شدن

323 بازدید | 59 پست

چند وقته اقدامین؟  من ۶ماه این ماه میشه 7 ماه تنبلی تخمدان دارم این ماه بعد مدت ها فولی داشتم اما فک کنم دارم پریود میشم حالم بد خیلی بده خیلی امید داشتم  اما خورد تو ذوقم 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انتظار کشیدن و اینکه ندونی چقد زمان میبره تا باردار بشی خیلی سخت و ناامید کننده س، ولی سعی کن آرامش داشته باشی بالاخره میشه،بخاطر شرایط و سبک زندگی جدید این مشکل خیلی هاست و دیر باردار میشن 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

چقد چشم انتظاری سخته سر بارداری  اولم ۶ ماه چشم انتظار بودم تا اینکه ۳۰ اذر ۱۴۰۱ فهمیدم باردارم 

اما الان دوباره ۳۰ اذر ۱۴۰۳ فهمیدم باردارم دوباره اونم  ناخاسته دیشب تست زدم مثبت شد امروزم ازمایش دادم مثبته انقد گریه کردم 

انتظار کشیدن و اینکه ندونی چقد زمان میبره تا باردار بشی خیلی سخت و ناامید کننده س، ولی سعی کن آرامش ...

اخه تاالان فک میکردم مشکل منه از صب هزارتا فکروخیال کردم میگم حتما شوهرم مشکل داره چون من کیت تخمک گذاری ام گذاشتم روز 14پرنگ شد سه شب پشت سر هم اقدام کردم وبعدش شب درمیان بافولیکول خوب چرا باردارنشدم