2777
2789
این جمله چیش بد بود؟ماشالله وقار داری و ذهنت منحرفه

بله وقار دارم که هر کلمه زشتی که به ذهنم برسه تو یه سایتی که هزار مرد هست تایپ نکنم ریپ نزن

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله وقار دارم که هر کلمه زشتی که به ذهنم برسه تو یه سایتی که هزار مرد هست تایپ نکنم ریپ نزن

چی میگی برای خودت . چی گفتم؟

ماشالله تجربه هاتون زیاده ک از هر کلمه ساده ای برداشت جنسی میکنین

منم این کامنت ها رو دیدم شک کردم

دقیقا منم خجالت می‌کشیم یه خانم حتی به شوخی این جمله تو سایت عمومی تایپ کنه اونم اصلا ربطی به عنوان تاپیک نداره

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
اره یه روغنه با یه دستمال میکشه اخرین بار ازمن هزینه نگرفت گفت ۳ تا صلوات بفرست ولی صافکاری رو نمیدو ...

ایشالله که درست شه ماشین خواهرم هم بود دیگ اصلا افتضاحه حالم

بدم میاد از شماهایی که تا چیزی میشه منحرف بازی در میاریدچقدر چیپ و چندشید کی تموم میشید شماها عه عه

چی میگی خانم عزیز .چی گفتم .گفت ماشین و مالیدم به بشکه گفتم فقظ ضربه اول برات عجیبه.چیش بد بود؟

ببین اگر تو نرفته اصلا نبرش تعمیر

رنگ آبی بشکه رو خیلی راحت با این پد لاک پاک کنها میتونی ببری

من امتحان کردم راحت میره

شوهرم ماشینو مالوند رنگ مشکی ماشین طرف رو راحت پاک کردم