2777
2789
عنوان

اگه زن داداش اون اینجوری باشه چه واکنشی دارید صادقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه همون دیشب مادرشوهرم بازم بهش تیکه انداخت گفت عین پخمه ها نشسته تکون نمی‌ده به خودش و قشنگ شنید و ...

مادرشوهرتونم ادم بی شخصیتی هست بنده خدا بهشون که محبت کرده انگار شده وظیفش و و جایگاهش از عروس به کلفت بودن میبینن

تو چی کار می‌کنی یا نه ؟

من اره ولی دیشب با دیدن اینکه جاریم ناراحته و همشون رفتن یه طرف دلم براش گرفت با اینکه خیلی جریانات هم با هم داشتیم ولی خب در کل حرمتش رو نگه نداشتن

جالبه اینجاست که بجای اینکه تلاش کنن دلشو به دست بیارن بدتر جبهه گرفتن براش

من این محبت کردن تجربه کردم و خانواده شوهرم همینجوری بودن البته نه تا این حدکه بد باشن ولی همیشه توقع داشتن من براشون کار کنم منی که تو خونه مامانم دست به سیاه سفید نمیزد 

دلم میخوا هزارتا فحش بهشون بدم کثافتا 

واقعا حق داره، بنظرم فکز میکنه درحقش بی انصافی ونمک نشناسی شده، وقتی بااینهمه خوبی ،ارزش یه عذر خواهی هم نداره، هرکس دیگه ای هم بود ازاین بدتر میکرد، بازم خیلی خانمه که میاد خونشون ،تازه بخودش اومده وفهمیده که خوبی که از حد بگزرد نادان خیال بد کند، چقد واقعا حق ناشناس هستن که خوبی های گذشتش فراموش کردن

نه این جریان رو دیدم واقعیتش میترسم ازشون هیچوقت فکر نمی‌کردم روزی برسه اینجوری باهاش تا کنن

اشتباه میکنی باهاش گرم نمیگیری شما هم الان داری اشتباه اونارو ادامه میدی شما که شاهد همچی بودی چرا رفتی تو جعبه خواهر شوهر مادرشوهر....خیلی غصه جاریتو میخورم 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40