اول یه زن داداش خون گرم بگو برو بمیر میمیره بارها و بارها از مادرت پرستاری کرده باشه با وجود اینکه مادرتون شش تا دختر داشته باشه هفت سال مداوم این روند رو داشته باشه تو دوران کرونا یکماه مواظبت کنه از مادرتون و خیلی جریانات دیگه. مواظب پدرتون و مادرتون باشه و خیلیم خوبی برای شما داشته باشه. طی یه دعوا و یه بی احترامی که بهش شده و کسی عذر خواهی نکرده ازش بابت بی احترامی ( تو دعوا بهش گفته باشم پدرسگ ) در این حد. این زن داداش کلا عوض شده و فقط و فقط به عنوان مهمان میاد میشینه و میره بدون هیچ حرف زدنی فقط سلام احوالپرسی و تشکر و رفتن دیگه حتی ظرف خودشم نشوره . واکنشتون چیه .آیا برادرتون رو تحریک میکنید به طلاق دادنش . لطفا صادقانه جواب بدین . جریان جاریم هست و من میبینم که همه خیلی ازش متنفر شدن ولی خب منم جای اون بودم همین کارو میکردم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دیشب اومده بود خونه مادرشوهرش خیلی دلم براش سوخت همش تو گوشیش بود اصلا پا نشد کمک کنه. اصلا باهاشون عکس نگرفت . همه یه طرف خونه رفته بودن نشسته بودن اون تنها بود
دیشب اومده بود خونه مادرشوهرش خیلی دلم براش سوخت همش تو گوشیش بود اصلا پا نشد کمک کنه. اصلا باهاشون ...
خوب میکنه...اون با اصالت و عقل شعور داره...بقیه بیشعورن
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
وای حق داشته جاریتون. چقدر اونا نمک نشناس بودن. اتفاقا کسی که قدر خوبیهات ندونست همین رفتار روباید بکنی تا بفهمن طرف بابا خر نبوده از رو انسانیت اینکارا میکرده.