2777
2789
عنوان

اگه زن داداش اون اینجوری باشه چه واکنشی دارید صادقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 53 پست

دور سرش میچرخیدم

کادو میگرفتم

و تو جمعی که بهش توهین شده همون جمع رو دوباره دور هم جمع میکردم و پیش اونا ازشون معذرت خواهی میکردم

بنده خدا ببین اینقدر ادم خوبی بوده چقدر دلش شکسته اینجور شده

بعدش کدوم نانجیبی اینهمه خوبی رو با یه ظرف نشستن پاک میکنه و میگه داداش رو ترغیب به طلاق کنه؟!!؟!؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خوبی هاش رو فراموش کردین. تازه اون داره خیلی بهتون احترام میزاره شما بهش توهین کردین هر کی دیگه بود قط ارتباط میکرد .چه خانم خوبیه واقعا

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیشب اومده بود خونه مادرشوهرش خیلی دلم براش سوخت همش تو گوشیش بود اصلا پا نشد کمک کنه. اصلا باهاشون عکس نگرفت . همه یه طرف خونه رفته بودن نشسته بودن اون تنها بود 

دیشب اومده بود خونه مادرشوهرش خیلی دلم براش سوخت همش تو گوشیش بود اصلا پا نشد کمک کنه. اصلا باهاشون ...

خوب میکنه...اون با اصالت و عقل شعور داره...بقیه بیشعورن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اما من میبینم چطور برادرشوهرمو پر میکنن در حالیکه من فکر میکنم جاریم واقعا حق داشت

اینا از خدا نمی‌ترسند اصلا و وجدان ندارن.آدم خدانترس رو باید ازش فرار کرد فقط،شما تاجایی میشه ازشون دوری کن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

نه هیچوقت این کارو نمیکنم بارها زندگی داداشم رو طلاق رفته اما ما نزاشتیم جدا بشن 

در ضمن اون خانم حق دار که دیگه مث سابق با اونا رفتار نکنه چون اون خانواده قدرش ندونستن و باید مثل خودشون باهاش رفتار کنه 

بنظرم اون خانواده شخصیت ندارن و بی چشم رو هستن حیف این عروس 

دور سرش میچرخیدمکادو میگرفتمو تو جمعی که بهش توهین شده همون جمع رو دوباره دور هم جمع میکردم و پیش او ...

آخه همون دیشب مادرشوهرم بازم بهش تیکه انداخت گفت عین پخمه ها نشسته تکون نمی‌ده به خودش و قشنگ شنید و هیچی نگفت با وجود اینکه دختراش بودن برای کارا

چقدر وجود پاکی داری

نظر لطف شماس

ولی ادم خوب رو نباید از خوب بودنش پشیمون کرد

ادمیزاده دیگه عصبی میشه اشتباه میکنه

عذرخواهی و جبران و از دل دراوردن واس همین روزاس

کسی با عذرخواهی کردن و اقرار به اشتباه کوچیک نمیشه

از من به شما نصیحت شما هم باهاشون قط ارتباط کنید چون بلایی که سر اون اوردن با اون همه خوبی سر بقیه عروسا هم میارن .دیدم که میگم. خودتو نجات بده😑

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40