اول یه زن داداش خون گرم بگو برو بمیر میمیره بارها و بارها از مادرت پرستاری کرده باشه با وجود اینکه مادرتون شش تا دختر داشته باشه هفت سال مداوم این روند رو داشته باشه تو دوران کرونا یکماه مواظبت کنه از مادرتون و خیلی جریانات دیگه. مواظب پدرتون و مادرتون باشه و خیلیم خوبی برای شما داشته باشه. طی یه دعوا و یه بی احترامی که بهش شده و کسی عذر خواهی نکرده ازش بابت بی احترامی ( تو دعوا بهش گفته باشم پدرسگ ) در این حد. این زن داداش کلا عوض شده و فقط و فقط به عنوان مهمان میاد میشینه و میره بدون هیچ حرف زدنی فقط سلام احوالپرسی و تشکر و رفتن دیگه حتی ظرف خودشم نشوره . واکنشتون چیه .آیا برادرتون رو تحریک میکنید به طلاق دادنش . لطفا صادقانه جواب بدین . جریان جاریم هست و من میبینم که همه خیلی ازش متنفر شدن ولی خب منم جای اون بودم همین کارو میکردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.