2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 129098 بازدید | 362 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما خیلی باهم بودیم خونه‌ها کنار هماول با شوهرم دعوا می‌کرد که زنتو جمع کن بهش بگو چرا به زن من بی مح ...

داستانش واقعیه یا رمان؟ 

اگر واقعیه ، نباید کلا قاطی خانواده شوهر و  مادر شوهر می‌شدی و نباید تلاش میکردی قاطی بشی یا بپذیرنت

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

تو چرا انتظار محبت از برادر شوهرت داشتی 

بعدم برای ازدواج برادرشوهرات،چرا باید نظر تو رو بپرسن پس این معلومه خانواده ی شوهرت بهت اهمیت میدن ولی تو میخواستی مرکز توجه و محبت همه مخصوصا برادرشوهر باشی چرا🤔

چیزیم ک درک نمیکنم چرا گذاشتن عکسهای بچشون رو درو دیوارخونشون شما رو آزار داد؟ وایبتون کمی منفیه برای من. 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
جاریمو یه جوری شسته بود و پهن کرده بود که تا مدتها تو شک بودبهش گفته بود شوهرت فوت کرده جمع کن برو خ ...

اونا واایستاده بودن مشاوری ک شما معرفی کردی رو برن؟؟؟!!

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اونا واایستاده بودن مشاوری ک شما معرفی کردی رو برن؟؟؟!!

کاملا واضحه زیاد از حد به استارتر توجه داشتن که اگه گهگاهی میخواستن برای دل خودشون زندگی کنن از نظر ایشون میشد کم محلی و بی‌احترامی 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

من ک نتونستم متن باور کنم 

اسی مثل یه جاری منه،ما ۶ تاییم ولی اون میگه فقط باید همه چی زیر نظر من باشه،از انتخاب همسر برای برادر شوهران تا خریداشون تا تمام جشن‌های فامیل باید از اون نظر بگیرند،اگه مثلاً یکیمونو یه بار دخالت بدن اون دیگه قهر می‌کنه شروع می‌کنه به نفرین،اه وناله

بعضی وقتها تو بعضی تاپیکا وقتی ادم تاکید میکنه که به پیر به پیغمبر در هر خونه ای نباید رفت برای خواستگاری ، هر کسی رو به خونه نباید راه داد و خانواده باید جلوی بعضی خواسته ها وایسته ، بعضیا گارد میگیرن که نه خیر به خانواده ربطی نداره مادر پدر خواهر غلط میکنن دخالت کنن ، مهم اینه دو نفر همو بخوان

چی رو بخوان ؟ هیجانات هورمونی رو ؟ ازدواج بی نهایت مهمه ، عروس و داماد اگه بد باشن دودمان یه ایل رو به هم میریزن ، اسایش و روابط خوب خانواده منفجر میشه ، فقط بحث و بدبینی و فتنه و درگیری و حرف و حتی اون حروم زاده هاش دنبال دعا و طلسم و غیره

خود دختر نجابتش حیا و اخلاقش ، تلاشی که تو زندگی کرده برای ارتقا خودش ، خانواده اش مادرش همه مهمن ، همه ی نشانه ها مهمن در طول دوره اشنایی ، همینطور برای پسر فرقی نداره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
کاملا واضحه زیاد از حد به استارتر توجه داشتن که اگه گهگاهی میخواستن برای دل خودشون زندگی کنن از نظر ...

من ک تو این متن هاش تناقض دیدم و کلا باور نکردم 

ما هم یکی را داریم که تا زمانی که شوهرش زنده بود با همه ی فامیل بد بود و فقط فکر خودش و شوهرش بود  حالا در جوانی بیوه شده تازه اومده سراغ فامیل و این خیلی بده و برای همه هم تصمیم گیری میگنه تو بیا اون نیاد ،اینجا بریم اونجا نریم،برو بیا  نرو  نیا  بکن  نکن

آه اطرافیان خیلی بده بگیره آدم را

چرا بعضیا درس عبرت نمیگیرن؟!!! تا اتفاق بد بعدی نیفتاده براشون

فقط اینو می‌دونم ،عروس دختر نمی‌شه داماد پسر نمی‌شه،همچنین پدر شوهر مادر شوهرم پدر مادر خود آدم نمی ...

درسته مث پدرمادر خودمون نمیشن...ولی خب احترامشون واجبه....برای آرامش زندگی مون بهتره باهاشون کل کل نکنیم.....