2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با خر کردن ک اصلااا نمیده خواهر😔 بخدا دیگه حوصله جنگ ندارم خسته شدم خودش باید شعورش برسه خیلی درآمد ...

با خودش برو خرید تند تند پول بخواه اگه اطرافیان چیزی گفتن در مورد کمبودهاتون  زود بهش بگو که تو با اینکه داری اهمیت نمی‌دی از هر چیزی استفاده کن ببین یه کاری کن هفتگی بهت پول بده 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

با خر کردن ک اصلااا نمیده خواهر😔 بخدا دیگه حوصله جنگ ندارم خسته شدم خودش باید شعورش برسه خیلی درآمد ...

بده چقدر میده؟ ماهانه میده یا هفتگی؟

خسیس درست نمیشه 

من ی فامیل داریم خسیسه زنه

باورت نمیشه اگر بگم 

عرضم به حضورت خونه و زندگیش مرتب و تمزن وسایلش و بهداشت داره ولی بهداشت شهصی اصلا نداره 

همه وسایل درسته تمیز و مرتبن ولی از دم قدیمی ان 

یه قابلمه داره برا برنج یکی برا خورشت با یه ماهی تایه همین 

لباس فقط یه دست داره میره حموم دوباره همونو میپوشه 

ب همه میگه همین یه دست لباسو دارم ک بقیه بهش لباس بدن 

هیچی نمیخره منتظر میمونه ببینه کی بهش میده 

رو فرشاش ک مال پنجاه سال پیشه راه نمیره مبادا خراب نشن از گوشه قالیا رو موکتا راه میره 

شوهرشم انقد پولدار بود فقط میخرید برا خونه ولی زنه هیچی دلش نمیمود مصرف کنه و همه خراب میشدن و پرتشون میکرد بیرون 

همیشه یه مشت مواد غذایی گندیده و تاریخ گذشته داشتن ک پرت میکردن بیرون ولی نمیخوردن 

حق گفتی والا من ک دیگه محل سگ هم بهش نمیزارم

والا هروقتم پول داد ببخشیدا به حال حسابی بده بگو دستو دل باز باشی منم دستو دلباز میشم اصلا نگین خودش می‌فهمه به خاطر پول خوب بود رابطه اون موقع است که خسیسو می‌زاره کنار 

سهاممو ک دادن بهش نگفتمچون میگه بدع ب من تو میخوای چیکارالبته نمیدم ولی خب از این حرفشم متنفرم

درآمدش خوبه؟؟ هیییی خدا ب حق همین بارون ب زمین گرم بخوره روسیاه شه ک اینجوری میکنه باهام 

مامانشم چن روزیه ناراحته قهرن با هم ب اونم نمیده

سهاممو ک دادن بهش نگفتمچون میگه بدع ب من تو میخوای چیکارالبته نمیدم ولی خب از این حرفشم متنفرم

هر‌چی داری حتی اگه خرج نکردی بگو خرج شد رفت ندارم  الان