2777
2789

من خیلی خیلی ضعیفم از نزدیک ب زور همه چیو همه کسو تشخیص میدم. چیکارکنم شرایط عمل ندارم.  بنظرتون عینک کلا سن رو میبره بالا؟؟ بی تعارف نظرتونو بگید. شما بااین شرایط عینک میزدید یا تحمل میکردید

پی بردم مهمترین چیز راحت زندگی کردنه

ازوقتی سمعک میزنم اینو فمیدم مررردم مهم نیستن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

نه والا کی گفته من ۲۰ ساله عینکیم چشامم خیلییی ضعیفه 

عینگم خیلی بهم میاد مهم فریمی ک انتخاب میکنی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکثر اوقات عینک رو چشمه شماره چشمام سه هستش تاحالا هم به این موضع فکر نکرده بودم تا اینکه تاپیکای تورو دیدم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نه بابا منم عینکیم دیروزم رفتم عینک جدید گرفتم خوبه سنم بالا نمیبره

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

من شماره چشمام هر کدوم ۴ الی ۴ونیم هست

شیشه فشرده بگیر و انقد هم به حرف بقیه و دیدگاهشون توجه نکن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نه بستگی به مدلش داره. اتفاقا بعضیارو خیلی شیک میکنه. تو انتخابش دقت کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من اکثر اوقات عینک رو چشمه شماره چشمام سه هستش تاحالا هم به این موضع فکر نکرده بودم تا اینکه تاپیکای ...

عزیزم یه سوال شما میتونی نوشته های روی تابلو ها یا تی وی رو از فاصله مثلا ۴ متری بخونی؟؟ من نمیتونم تار میبینم نوشته هارو ولی دکتر رفتم گفت نمره چشمام ۱ونیم هست پس چرا نمیتونم بخونم 😞

عینک شمشیر دو لبه است عینک مناسب طرح چهره بزنی جوون‌تر و حرفه ای تر و جذاب تر میکنه نقص های صورت هم میپوشنه ولی عینک بد انتخاب کنی صد برابر بدتر میشه مثلا عینک های ترند سفیدها خوب بودن چشم گربه ایشون یا عینک های سواروسکی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم یه سوال شما میتونی نوشته های روی تابلو ها یا تی وی رو از فاصله مثلا ۴ متری بخونی؟؟ من نمیتونم ...

بله میتونم ریزارو هم میتونم بخونم 

داری درمورد سلامتی حرف میزنی عزیزم نه ماننوشلوار  بیریخت می‌کنه در این مورد معنا ندارد 

یکم فکرکن تو خوشگل باشی ولی نتونی یهکار درست انجام بدی خوبه یا یکم خوشگل باشی ولی همه کارهای رو درست انجام بدی

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .