2777
2789

خیلیی بهم نگاه میکنه 

بخدا من چیزیم ندارم

هر دفعه منو میبینه چشم میخورم حالم بد میشه کلا دیونه میشم

پریشب شب یلدا منو دید دیشب میخواست برق بگیرم اگر ی ثانیه دیر میشد الان مرده بودم بخدا حال بدی دارم

دفعه قبلی ام ک منو دید سرگیجه داشتم همش گریه میکردم کلا مریض شدم گفتن چشم خوردی اومدن تخم مرغ شکستن اسم اون در اومد اسپند دود کردن بعدش حالم خوب شد

چیکار کنم از دست چشمای شور درامان باشم

کسایی ک اعتقاد ندارن نیان توروخدا

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

منم یکی هست بدجوری حسودی زندگیمو میکنه. خدا خودش شرشو از سر زندگیم و خانوادم کم کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ما چشم خانواده ی پدریم و پدرم و عمه هام و عموهام و دخترهای عموهای پدرم و دختر دایی مادرم واسمون بیش از حد شوره چشمشون 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل روبرو شدن باهاش چهار قل و آیه الکرسی بخون و هفت تا الله اکبر و ذکر ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی و العظیم و به شدت اعتقاد داشته باش که دیگه چشمش اثر نمیکنه ،بعدش هم اسفند دود کن و صدقه بده

هر وقت پیششی چهار قل بخون

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

خدا لعنتشون کنه حال آدمو بهم میزنند 

سعی کن جلو دیدش نباشی اصلا باهاش حرف نزن از خودت و زندگیت و ... به هیچ عنوان براش نگو 

اگه مجبوری رو در رو شدی نمیشه کاریش کرد فقط باهاش صحبت نکن وگرنه بیشتر تباه میشی 

ما یه فامیل داریم چشمش درختو از ریشه خشک میکنه

من همیشه جواب میگیرم از این کار

اسفند دود میکنم در همون حین آیت الکرسی ،وان یکاد و چهارقل میخونم و میگم اللهم سلم و تمم

صدقه هم میدم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه چیزی بهت میگم شاید مسخره کنی چون خودمم وقتی بهم گفتن مسخره کردم ولی وقتی امتحان کردم واقعا اثرشو دیدم

کلا هر جایی وارد میشین تو جمعی یا شما که رو این خانوم حساسی یا وقتی کسی نگات میکنه یا میان خونت کلا وقتی میترسی چشم بزنن

زیر لب بگو( نمک و آهک) تند تند بگو 

اون فرد بمن گفت این کلمه ها اثر زیادی در دفع اثر چشم زخم دارن و من واقعا اثرشو دیدم

برادر زاده من چشم رنگیه خیلی قشنگه زنداداشم هر چی میاوردش بیرون بچه یه بلایی سرش میومد

من اینو بهش گفتم میگه اثرشو دیده