2777
2789
عنوان

موهای که ده سال نچیده بودم رو چیدم 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست

زینک هم بخور مخصوص مو هست

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
آب پیاز زرده تخم مرغ محلیو نکته اینکه طبع سرتو ببین چیهاگر گرم هست سردی جات اگر سرد هست گرمی جات

این هارو هر هفته قبل اینکه بچینم موهام رو مرتب میزدم تاثیری نداشت 

حالا از این به بعد میزنم خدا کنه تاثیر داشته باشه ...

طبع سرم رو چجوری بفهمم چیه؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زرده تخم مرغ بزارژل الوورا بزن . الوورا بخر . قاچش کن . پشت و رو ش رو هم بکن . بنداز تو آب گیر . ژل ...

توی یکسال الان تا بازومه 

تا کجام بلند میشه؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

توی دوسال تا کجا بلند میشه؟!توی یکسال چی؟!من رشد موهام متوقف شده بود ...

توی ۶ ماه ۸ سانت بلند شد 

حساب کردم سال بعد به کمرم میرسه 

شما هم دوسال صبر کن 

الان واس من زیر خط سوتین هس 

راضیم از این اندازه ولی میخام یکمم بلند تر شه

واس شما قبلا چون خیلی بلند بوده ضعیف شده دیگه رشد نمی‌کرده 

♡
شیراز عزیزم😅😂

اسی حالا که شیرازی و گفتی قراره عروس شی به احتمال زیاد اخیرا هم جهیزیه خریدی پس نمیدونی کجاها تنوع ساعت دیواری بیشتره؟

و ظروف پذیرایی چوبی خوشگل و قیمت مناسب کجاها دارن؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

توی یکسال الان تا بازومه تا کجام بلند میشه؟!

اگه آب پیاز . آب برنج . و بیشتردر آلوورا . هر کدوم رو بزار هر هفته مثلا تو کل سال ۱۲ سانت .  شایدم بیشتر.  ویتامین زینک و آهن بخوری بیشتر میشه . 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
توی ۶ ماه ۸ سانت بلند شد حساب کردم سال بعد به کمرم میرسه شما هم دوسال صبر کن الان واس من زیر خط سوتی ...

خدا کنه رشد کنهههه حیف موهام

برای جشن عقدم دلم میخواست موهام رو باز بزارم 🥺

نامزد ایندمم عاشق موی بلنده ...

زرده تخم مرغ بزارژل الوورا بزن . الوورا بخر . قاچش کن . پشت و رو ش رو هم بکن . بنداز تو آب گیر . ژل ...

تو آب برنج نمک هم هست ،اشکال نداره برای مو؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

هیرویت بهتره یا زینک ؟!

اولی رو نشنیدم من برای دخترم زینک خریدم . داروخانه بگو قرص زینک برای بزرگسالان بده . با آهن . بخوری زیاد میشه . حتی شربت ویتامین هم داریم اونم خوبه . هر چقدر میتونی شربت . آهن بخر . ویتامین سی . زینک . دی. آهن. 

اسی حالا که شیرازی و گفتی قراره عروس شی به احتمال زیاد اخیرا هم جهیزیه خریدی پس نمیدونی کجاها تنوع س ...

عزیزدلم من هنوز جهیزیه نخریدم هنوز رسمی نیست در حد رفت و امد خانوادگیه ..

منتظرم بعد عقد با وام ازدواج یکاری کنم🥺🥲

خدا کنه رشد کنهههه حیف موهامبرای جشن عقدم دلم میخواست موهام رو باز بزارم 🥺نامزد ایندمم عاشق موی بلن ...

خب مراسم کِی هس؟

نگران نباش چون آرایشگر با موهای کم هم میتونه بهترین شینیون رو بزنه 

♡
اگه آب پیاز . آب برنج . و بیشتردر آلوورا . هر کدوم رو بزار هر هفته مثلا تو کل سال ۱۲ سانت . شایدم ب ...

تو خونمون آلو ورا داریم ...

قرص آهن هم فروسیس میخورم ...

اب پیاز و اب برنج هم استفاده میکنم 

تو آب برنج نمک هم هست ،اشکال نداره برای مو؟

نه نداره . الوورا خیلی بهتره

تو خونمون آلو ورا داریم ...قرص آهن هم فروسیس میخورم ...اب پیاز و اب برنج هم استفاده میکنم

زینک هم بخور . زینک مخصوص مو هست