یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آخ من قربونت بشم کاش یکی تو زندگیم عین تو پشتم بود
من خانوادم بیچارم کردن الان جووووووری جلوشون وایسادم فکرشم نمیکردن حتی پشت خواهرمم هستم بخوان زور بگن دعوایی راه میندازم ابرو نمونه براشون با این طرز فکرااااای خرااااابشون داااااغونم کردن نمیکشممم دیگه...آبجی ببین هررررکاری میخای بکن جوووری ک میخای زندگی کن نفس بکش میخان چیکارت کنن هان؟؟هیچچچ کاری نمیکنم فوقش چهارتا حرف بارت میکنن خسته میشن میفهمن خودت میتونی تصمیم بگیری..قسم خوردم مادری باشم برعکس تمام مادران ایران هم باباش بشم هم مامانش..زندگی خودشه بمنم هیچ ربطی ندارع وظیفم اینه نظرمو راجب کاری ک میخاد انجام بده بگم اما هیچ وقت مثل این مادرت نمیشم مادرایی بشیم ک دهه های بعد بچه هامون عقدهههه ای بار نیان
روزی رو که سنت رفته بالا وبرای بچه هات سخت گیر تر از پدر مادرت شدی رو دارم میبینم
سختگیری چه کوفتیه؟هر انسانی اجازه زندگی خودشو داره من نمیتونم بزنم تو سر بچه خودم.. مادری میشم ک بچم عقده ای نشه مثل خودم چون خودم این دردارو کشیدم نمیزارم بچم بکشه