2777
2789
عنوان

موهای که ده سال نچیده بودم رو چیدم 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 37 پست
اولی رو نشنیدم من برای دخترم زینک خریدم . داروخانه بگو قرص زینک برای بزرگسالان بده . با آهن . بخوری ...

ممنونم قشنگم،چشم♥️

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

خب مراسم کِی هس؟نگران نباش چون آرایشگر با موهای کم هم میتونه بهترین شینیون رو بزنه

برای سال بعد ان شاالله قراره رسمی بشه حتی بله برون هم نشده گلم 🥺

ماهم رسم داریم شش ماه نشون باشیم 

بعد شش ماه عقد 

انگار ۲ سال دیگه حدودا ...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم قشنگم،چشم♥️

خواهش میکنم ❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
برای سال بعد ان شاالله قراره رسمی بشه حتی بله برون هم نشده گلم 🥺ماهم رسم داریم شش ماه نشون باشیم بع ...

چه خوب عزیزم 

انشالله خوشبخت بشی 

اصلا یک درصد هم ناراحت نباش 

البته اولاش طبیعیه به هر حال عادت کرده بودی 

ولی دو سه هفته بعد عاشق موهات میشی مطمئن باش

♡
چه خوب عزیزم انشالله خوشبخت بشی اصلا یک درصد هم ناراحت نباش البته اولاش طبیعیه به هر حال عادت کرده ب ...

اگر حالا نامزد ایندم بفهمه خیلی ناراحت میشه ...

آخه آبجیش و مامانش از بلندی موهای من تعریف کرده بودن اونم عاشق موهای من شده بود و اومد خواستگاری 🥺

حس بدی دارم راستش دلم میخواد خودمو خفه کنم...

اگر حالا نامزد ایندم بفهمه خیلی ناراحت میشه ...آخه آبجیش و مامانش از بلندی موهای من تعریف کرده بودن ...

ببین هیچ وقت امکان نداره فقط به خاطر بلندی موهات اومده باشن خاستگاری 

مو به نظر من آنچنان چیز مهمی نیس 

الویت شخصیت و ادب و زیبایی صورت هس که حتما اینا رو پسندیدن که اومدن جلو 

♡
این هارو هر هفته قبل اینکه بچینم موهام رو مرتب میزدم تاثیری نداشت حالا از این به بعد میزنم خدا کنه ت ...

دستت رو بزار کف سرت اگر سریع گرما حس کردی طبعش گرم هست اصلا گرمی جات مثل رزماری استفاده نکن 

اگر همون اول گرما حس نکردی میتونی فقط واسه کف سرت روغن رزماری اصل بزنی 

ببین هیچ وقت امکان نداره فقط به خاطر بلندی موهات اومده باشن خاستگاری مو به نظر من آنچنان چیز مهمی نی ...

اون که البته عزیزم ...

ولی خب این مسئله که عاشق موهای من شدن و بشدت موی بلند دوست دارن من رو مردد کرده☹️