2777
2789

واقعاااااا فاز این پدر مادرامونو نمی‌دونم خرااااااب ذهن شماست..بدن خودته خواهرم هرکاری میخوای بکن زندگیته برو هرکاری میخوای بکن نهایتش چهارتا حرفت میزنم اما دختر توسری خوری نباش ک بزنن تو سرت

فقط خودت و خودت و خودت:))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه معذرت خواهی راحت تر از اجازه گرفته یا ی جا بزن نبینه یا بزن وقتیم دید دیگه کاری نمیتونه بکنع

معذرت خواهی چرا خواهر من؟؟؟؟بدن خودشه بدن پدر مادرشه؟متاسفم برا پدر مادرامونون🙃

همیشه معذرت خواهی راحت تر از اجازه گرفته یا ی جا بزن نبینه یا بزن وقتیم دید دیگه کاری نمیتونه بکنع

اتفاقا داشتم به همون فکر میکردم یه جا بزنم نبینن😂

رو ترقوه تتو بزنم معلوم نمیشه فکنم

واقعاااااا فاز این پدر مادرامونو نمی‌دونم خرااااااب ذهن شماست..بدن خودته خواهرم هرکاری میخوای بکن زن ...

آخ من قربونت بشم 

کاش یکی تو زندگیم عین تو پشتم بود

آخ من قربونت بشم کاش یکی تو زندگیم عین تو پشتم بود

من خانوادم بیچارم کردن الان جووووووری جلوشون وایسادم فکرشم نمیکردن حتی پشت خواهرمم هستم بخوان زور بگن دعوایی راه میندازم ابرو نمونه براشون با این طرز فکرااااای خرااااابشون داااااغونم کردن نمیکشممم دیگه...آبجی ببین هررررکاری میخای بکن جوووری ک میخای زندگی کن نفس بکش میخان چیکارت کنن هان؟؟هیچچچ کاری نمیکنم فوقش چهارتا حرف بارت میکنن خسته میشن میفهمن خودت میتونی تصمیم بگیری..قسم خوردم مادری باشم برعکس تمام مادران ایران هم باباش بشم هم مامانش..زندگی خودشه بمنم هیچ ربطی ندارع وظیفم اینه نظرمو راجب کاری ک میخاد انجام بده بگم اما هیچ وقت مثل این مادرت نمیشم مادرایی بشیم ک دهه های بعد بچه هامون عقدهههه ای بار نیان

با احترام.

روزی رو که سنت رفته بالا وبرای بچه هات سخت گیر تر از پدر مادرت شدی رو دارم میبینم

سختگیری چه کوفتیه؟هر انسانی اجازه زندگی خودشو داره من نمیتونم بزنم تو سر بچه خودم.. مادری میشم ک بچم عقده ای نشه مثل خودم چون خودم این دردارو کشیدم نمیزارم بچم بکشه

خیلیییی خوشگله دورت بگردم برو بزن شیرینی ام بخر براشون ی چایی ام بزار آب قند ام براشون درس کن بر اتاقت سرتو بکن تو گوشی جوابشونم نده..موفق باشی گلبم