2777
2789
عنوان

چهارم داداگاه داریم واسه مهریه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 67 پست
خواهرشوهرت با خودش نمیگه اگر مادرت بخواد دوباره مهریه بگیره، خانواده برادر خودش باید به مضیقه بیوفته ...

اصلا برادر براش مهم نیست،شوهرم میگه اینکه واسه من که برادرشم هزار بار تیشه زده به ریشه تو آخه چجوری بهش اعتماد کردی

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خب مادرشون ۲ سال قبل فوت پدرشون مهریه گرفته طبق گفته استارتر، اینجوری نبوده که تا الان زندگی مشترک د ...

سال ۸۴ مهریه شو گرفت،سال ۸۶ پدرم فوت شد

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا برادر براش مهم نیست،شوهرم میگه اینکه واسه من که برادرشم هزار بار تیشه زده به ریشه تو آخه چجوری ...

پس کاش اعتماد نمیکردی بهش وقتی ازقبل اینطوری بوده

دیگه کاریه که شده، بسپرش به خدا و خودت هم جدی دنبال کار رو بگیر

سال ۸۴ مهریه اش میشده ۴ میلیون و ۴۰۰ اونموقع بابام ۳ دنگ خونه بهش داد که همون موقع همون ۳ دنگ ۸ میلی ...

الان اون خونه و ۳ دنگ وجود داره یا نه؟ اگه وجود نداره یکم منصف باشیم ۸ تومن دربرابر یه عمر زندگی هیچیه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
سال ۸۴ مهریه اش میشده ۴ میلیون و ۴۰۰ اونموقع بابام ۳ دنگ خونه بهش داد که همون موقع همون ۳ دنگ ۸ میلی ...

ولی اگه هنوز خونه رو دارین نامردیه دنبال مهریه باشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
پارسال که میگفتن ۸۰۰ میلیون الان که سکه باز رفته بالا

وکیل بگیر بدون اون نمیتونی .خواهرشوهرتم جلوش دربیا از طریق شوهرش.خودت بهتر میشناسیش .ببین چطور میتونی .بترسونش بگو به جرم خیانت در امانت میندازمت زندان .پاشم وایسا .کوتاه نیا.وکیلم حتما بگیر

استارتر مادرت چه سالی مهریه گرفت؟ و چقدر؟ تو همین چند سالی کلی سکه و طلا بالا رفته شاید حس میکنه درح ...

آخه چه زحمتی کشیده واسه بابام،بابام موقع ازدواجش با مامانم خونه و ماشین داشته حقوق ثابت هم داشته،تازه خونه اش وسط اصفهان بوده با اجبار مامانم خونه رو فروخته و رفتن یکی از روستاهای خمینی شهر، پیشرفت که نداشته هیچ پسرفت هم کرده

مامانم سال ۷۹ با بابام ازدواج کرد سال ۸۴ مهریه گرفت سال ۸۶ هم بابام فوت شد

خب مادرشون ۲ سال قبل فوت پدرشون مهریه گرفته طبق گفته استارتر، اینجوری نبوده که تا الان زندگی مشترک د ...

نه جان سال ۸۴، ۳ دنگ خونه ب ارزش ۸ میلیون مهریه گرفت. اگه هنوز خونه رو دارن خب اره نامردیه مهریه خواستن. ولی اگه ب هر دلیلی خونه فروخته شده بنظرت سهم از زندگی ۸ میلیون ناقابله؟

الان اون خونه و ۳ دنگ وجود داره یا نه؟ اگه وجود نداره یکم منصف باشیم ۸ تومن دربرابر یه عمر زندگی هیچ ...

خودش فروخت یه خونه دیگه خرید و کامل به اسم خودش کرد اون ۳دنگ باقی مونده که مال بابام بود هم فروخت واسه خودش برداشت،کلا ۶ سال با بابام زندگی کرد یه عمر کجا بود یکی دو سال بعدش هم ازدواج کرد و ۱۵ سال ما رو زجر داد با اون شوهر معتادش

نه جان سال ۸۴، ۳ دنگ خونه ب ارزش ۸ میلیون مهریه گرفت. اگه هنوز خونه رو دارن خب اره نامردیه مهریه خوا ...

من رفتم تاپیک‌های قبلی استارتر رو نگاه کردم (ببخشید اسی جان)، اره خونه رو دارن و سهم استارتر و برادرش رو هم خوردن یعنی ۶ دونگ یجورایی

نه جان سال ۸۴، ۳ دنگ خونه ب ارزش ۸ میلیون مهریه گرفت. اگه هنوز خونه رو دارن خب اره نامردیه مهریه خوا ...

ما که خونه رو نفروختیم خودش فروخت یه خونه دیگه خرید واسه خودش ۳ دنگ بابام رو هم فروخت، اونموقع طلا گرمی ۱۰ هزارتومن بود

من رفتم تاپیک‌های قبلی استارتر رو نگاه کردم (ببخشید اسی جان)، اره خونه رو دارن و سهم استارتر و برادر ...

نه نداریم،مامانم خودش فروخت همه شو برداشت واسه خودش به ما هم هیچی نداد،حتی داداشم رو هم از خونه بیرون کرد،منم که دیگه نوشتم که چجوری ازدواج کردم

چقدر دیر واسه ارث اقدام کردین

ما که بچه بودیم،همین الانشم داداشم حکم رشد گرفته که بیاد دنبال کارای شکایت

نه نداریم،مامانم خودش فروخت همه شو برداشت واسه خودش به ما هم هیچی نداد،حتی داداشم رو هم از خونه بیرو ...

وای خدای من ببخشید ولی یه مادر چطور میتونه این کار رو با بچه‌ش بکنه؟ 

باز پول خونه چندبرابر مهریه گرفته دیگه مادرت،اصلا و ابدا اجهافی صورت نگرفته