2777
2789
چقدر طرز فکرت تباهه علنا داری زر میزنی

والا اونی که طرز فکر و طرز صحبت کردنش اشتباهه شمایی

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم انسان یه موجود اجتماعیه و با ازدواجه که میتونه تو جامعه اون مقبولیتی که باید رو بگیره شما ازدو ...

بله  ازدواجِ خوبو درست   شان اجتماعی میاره 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

من ۲۷، هعی باید به سرنوشتمون راضی باشیم و پاک بمونیم

عزیزم سنی نداری شما 

خیلی فرصت داری حالا حالاها 

نا امید نباش

فقط آویزه ی گوشت کن : انتخاب درست

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
تو دوسال گذشته تو فامیل و دوستای ما همه دختر پسرهای دهه پنجاه و شصت ازدواج کردن،اونم چه ازدواج‌هایی

تو فامیل ما هم امسال سال خوبیه

همه دخترا دارن ازدواج میکنن خدا رو شکر

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

32 سالمه امیدی به ازدواج دیگه ندارم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نه دلش میشکنه اونم خواستگار خیلی خیلی براش میاد حتی تا ازمایشم میرن پسره کاملا مشتاق ولی دیگه ازشون ...

عزیزم شرایط خواهر شما دقیقا مثل من هستش، من تازه ۶ماهه عقد کردم در سن ۳۴سالگی.

همه ی خواستگارام بهم می خورد با اینکه همشون مشتاق ازدواج با من بودن ،خواهر کوچیکم خواستگار داشت دیگه.

کلافه شده بودم هر چی فکر کنی انجام دادم از چله و نذر و روزه و همه چی ولی ازدواجم جور نمیشد با وجود زیبایی و تحصیلات و شاغل بودن و خانواده ی خوب.

یکی اینجا بهم گفت صوت سوره ی بقررو رو تو خونه توسط گوشی چهل روز پشت سر هم تو خونه پخش کنم منم اینکارو کردم بعد چهل روز با اولین خواستگارم عقد کردم. شما هم تو خونه پخش کن ازدواج هر دو ان شاالله درست میشه😘😘😘😘😘

چیکار کنیم 🥲

تهرانین؟ کانون ازدواج متدینین راه روشن ثبت نام کنین

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.