2777
2789
عنوان

چهارم داداگاه داریم واسه مهریه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 64 پست
نه پرونده رو فرستادن دادگاه مرکزیمیشه از قاضی گرفت کپی کرد؟

نمیدونم ولی خب مدارکتون از بین نباید برن که

شاید کسی اصلا کپی نگرفته بود از مدارک

تلاش کن مدارک رو بگیری از خواهرشوهرت، ولی اگر نشد به قاضی توضیح بده ماجرارو و بگو اصل مدارک کجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواد ازبچه هاش بزوربگیره؟؟! مگه سهم الارثش رانگرفته

چی بگم والا، بابام یه خونه داشت مامانم خودش فروخت برداشت رفت،تو کلانتری اعتراف کرد که خودش فروخته الان که رفتیم دادگاه میگه نفروختم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
نمیدونم ولی خب مدارکتون از بین نباید برن کهشاید کسی اصلا کپی نگرفته بود از مدارکتلاش کن مدارک رو بگی ...

باشه ممنون عزیزم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

استارتر مادرت چه سالی مهریه گرفت؟ و چقدر؟ تو همین چند سالی کلی سکه و طلا بالا رفته شاید حس میکنه درحقش اجهاف شده. و زندگی ای که توش زحمت کشیده سهمش بیشتر از این حرفاس. سعی کنید کارا رو با صحبت خل کنید کدورت پیش نیاد

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
به دختر خالت زنگ بزن حسابی فحش بده

آخه خواهرشوهرم هم هست

استارتر مادرت چه سالی مهریه گرفت؟ و چقدر؟ تو همین چند سالی کلی سکه و طلا بالا رفته شاید حس میکنه درح ...

سال ۸۴ مهریه اش میشده ۴ میلیون و ۴۰۰ اونموقع بابام ۳ دنگ خونه بهش داد که همون موقع همون ۳ دنگ ۸ میلیون ۷۵۰ ارزش داشته،قولنامه اش رو دادم به قاضی

استارتر مادرت چه سالی مهریه گرفت؟ و چقدر؟ تو همین چند سالی کلی سکه و طلا بالا رفته شاید حس میکنه درح ...

خب مادرشون ۲ سال قبل فوت پدرشون مهریه گرفته طبق گفته استارتر، اینجوری نبوده که تا الان زندگی مشترک داشته باشن ولی اون سال مهریه گرفته باشه

حالا حساب کتاب کنید ببینید دقیق چقدر ازتون میخاد؟

پارسال که میگفتن ۸۰۰ میلیون الان که سکه باز رفته بالا

معلومه که شوهره نمیزاره حرف بزنه باشما چون اون ذینفعه واینکه همه زیر سر اونه البته من اینطور فکر میک ...

یه پولی بدید وکیل ازش مشاوره بگیرید بخصوص در مورد دختر خالتونم بپرسید .از طریق شوهرش محبورش کنید مدارک رو بده.

خوب باشه بدتر خاک برسرش منم جدیداً مثل تو شد شرایطم گفتم غلط می‌کنی دیگه بیای خونمون

منم ۳ ماهه کلا بلاکش کردم الانم بخاطر همین مدارک شوهرم رو فرستادم اونجا