2777
2789
عنوان

چهارم داداگاه داریم واسه مهریه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 64 پست
وای خدای من ببخشید ولی یه مادر چطور میتونه این کار رو با بچه‌ش بکنه؟ باز پول خونه چندبرابر مهریه گرف ...

بخدا عقد بودم مامانم کاری باهام کرد که با لباسای خونگی فقط جونم رو برداشتم و در رفتم شوهرم اومد دنبالم فرداش رفتیم ماه عسل 

مامانم ماهیتابه برداشت که بزنه تو سرم دستم رو گذاشتم جلوش،وقتی هم که داداشم رو بیرون کرد یه سیمکارت داشت به نام مامانم بود رفت سوزوندش،داداشم که اومد شوهرم برداشت بردش براش لباس خرید،مامانم خرج شوهرش و بچه هاشو با حقوق پدری ما میده بعد به ما میگفت شما سهمی ندارین از این حقوق، حتی یارانه های داداشم رو هم بهش نمیده

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر به نظرم از وکیل کمک بگیرین الان اقدام کنین میتونین ارثیه خودت و برادرت رو بگیرین از مادرت؟ ج ...

وکیل گفت اول این پرونده رو تموم کنید بعد شما شکایت کنید

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بخدا عقد بودم مامانم کاری باهام کرد که با لباسای خونگی فقط جونم رو برداشتم و در رفتم شوهرم اومد دنبا ...

خیلی ناراحت شدم نیمدونم چی بگم واقعا، انشالله خودت و برادرت حقتون رو میگیرین و آینده براتون خیلی قشنگ‌تر رقم میخوره 

خدا پدرتون رو هم رحمت کنه 

خیلی ناراحت شدم نیمدونم چی بگم واقعا، انشالله خودت و برادرت حقتون رو میگیرین و آینده براتون خیلی قشن ...

ممنون مهربونم