2777
2789
عنوان

خانمهای متاهلی که احساس تنهایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 132 پست
شوهرت چند سالشه؟؟؟ببخشید این سوال میکنم نیاز جنسی چی ؟؟؟،تو هفته چند بار دارید ؟

۳۸ سالشه. خیلی سرد شده. منم ک میرم سمتش بهونه میاره

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این ک انقد خانوادشون دوست داره اونا اولویتشن چرا ازدواج کرد منو با یه بچه بدبخت کرد

درسته باید خانواده مهم باشن ولی بعضیا فک میکنن انگار ک.ون اسمون سوراخ شده فقط خودشو خانوادش افتادن پایین...مریضن بقران

شوهرت میدونه اگه شاغل باشی دیگه تحملش نمیکنی به خاطر همبن نمیذاره مستقل بشی .

نمیخوام به طلاق ترغیبت کنم . ولی حس میکنم شوهرت نیاز به یه تلنگر داره تا دست از این کاراش برداره. 

متاسفم که این همه سال بهش اجازه دادی باهات هر جور دلش میخواد رفتار کنه

🐈🐈‍⬛
درسته باید خانواده مهم باشن ولی بعضیا فک میکنن انگار ک.ون اسمون سوراخ شده فقط خودشو خانوادش افتادن پ ...

با رفتاراش افسردم کرده. مثلا من هیچ وقت روز زن چشم ب راه نیستم برام هدیه بگیره. دنبال اینم واسه خواهراش و مادرش چیز بخریم

شوهرت میدونه اگه شاغل باشی دیگه تحملش نمیکنی به خاطر همبن نمیذاره مستقل بشی .نمیخوام به طلاق ترغیبت ...

دعا کنید واسم خدا یه نگاهی بهم بندازه و یک شغل خوب و آبرومند بهم بده

دعا کنید واسم خدا یه نگاهی بهم بندازه و یک شغل خوب و آبرومند بهم بده

سلام عزیزم

منم مثل خودتم. یه دوستی حرف خیلی خوبی میزد. میگفت شوهر می کنیم که از تنهایی در بیاییم، اما در عمل شوهر فقط میاد همه رو از دور و برت میپرونه و خودشم  بهت توجهی نمیکنه، انگار با ازدواج تنهاتر از قبل میشیم.

عزیزم، منم دارم یه شوهر معتاد، بیکار، بدبین و بد دهن رو تحمل میکنم. باورت نمیشه، منم که خرج اونو میدم، اما بعد سالیان سال زندگی، تازگیا همش میگه من نمیتونم با تو زندکی کنم، برو یه فکری به حال خودت بکن. در حالت عادی هم شنیدن این حرف از همسر خیلی سنگینه، چه برسه به اون که اینهمه ایراد داره خودش. 

بچه ها راست میگن، همه اینا از خانواده خودمون نشات میگیره که حرمت و عزت نفس و اعتماد به نفسو ازمون گرفتن. من خودم یه سالی هست تراپی میرم. خوبه، اما تغییر دادن شخصیتی که در آدم نهادینه شده، واقعا کار مشکلیه... با این حال نا امید نیستم، کند پیش میرم، اما بهتر از راکد بودنه. آخه راه بهتری هم به نظرم نمیرسه...

سلام عزیزممنم مثل خودتم. یه دوستی حرف خیلی خوبی میزد. میگفت شوهر می کنیم که از تنهایی در بیاییم، اما ...

ان شاالله مشکلاتت حل شه عزیزم.