2777
2789
عنوان

خانمهای متاهلی که احساس تنهایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 132 پست
من فقط بخاطر پسرم تاحالا خودکشی نکردم. این روزا خیلی فکرم درگیر خودکشی‌ خسته شدم

مگه مجبوری به ادامه این ازدواج!!!.

یکم بخودت برس میبینی چقدر کشته مرده برات پیدا میشه

تعفه هست مگه این مرد سیب زمینیت!! 

منتظر نباش یکی شادت کنه

برو آرایشگاه یه هایلایت شیک بزار لاک بزن پاکسازی پوست برو لیزر بدن برو لباس شیک بخر

بعد بیا ببین چی میشه

مگه مجبوری به ادامه این ازدواج!!!.یکم بخودت برس میبینی چقدر کشته مرده برات پیدا میشهتعفه هست مگه این ...

بهم آنقدری پول نمیده ک این کارا رو بکنم

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام مستقل شم اگه خدا بخواد جدا شم. دیگه خسته شدم. ببینید الان روز مادره شوهر من برای خواهرهاش و م ...

عجب آدمیه...اگه نمیتونی تحمل کن جدا شو نمون تو این زندگی .ولی من دخترم ۱۳سالشه تو اوج بحران بلوغشه نمیخوام آسیب ببینه پسرم هم امسال بهمن دانشجو میشه .دیگه نمیخوام زندگی شونو به چالش بکشم 

الان ی مدت میگم میخوام برم سر کار البته یه کار پاره وقت دارم میخوام شغلمو عوض کنم. اخلاقش خیلی بدتر ...

شما چند سالتونه من ۳۸م فکر میکنم تصمیم به جدایی برا من دیره 

عجب آدمیه...اگه نمیتونی تحمل کن جدا شو نمون تو این زندگی .ولی من دخترم ۱۳سالشه تو اوج بحران بلوغشه ن ...

منم ترس پسرمون دارم ۱۰ سالشه. باباش دستش ب دهنش میرسه ولی من هیچی ندارم. طلاق بگیرم چطوری میتونم با پسرم باشم. فعلا درآمد آنچنانی ندارم‌ 

زرنگ باش لوازم بدرد نخورت رو بزار دیوار بفروش پولش رو واسه خودت خرج کن.یا برو سر کار مثلا مژه یا پاک ...

نمیذاره. خیلی دوست دارم میکاپ یاد بگیرم اصلن اجازه نمیده حرف بزنم. هر حرفی بزنم دعوامون میشه من تو خونه کلا حرف نمیزنم. تمام مکالمات منو شوهرم اینه شام آمادست‌. بفرمایین چایی. میوه بیارم. اونم میگه خوردم ببر همین

خدا گاهی اینجور شرایطی پیش میاره که بفهمیم غیر از خودش به هیچ کس نباید دل خوش کنیم

اللهم اغننا عن هبه الوهابین بهبتک

خدایا با بخشش خود مارا از بخشش دیگران بی نیاز کن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
از ته دل برات آرزو میکنم همیشه شادباشی و آرام و بی دغدغه زندگی کنی عزیزم

ممنونم عزیزم‌ انشاالله خودت هم زندگی عالی داشته باشی