2777
2789
عنوان

خانمهای متاهلی که احساس تنهایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 132 پست
دلمو خوش کردم به بچه هام فقط .سعی می‌کنم به پسرم یاد بدم محبت به همسر رو.۱۹سالشه .همش میگم اولویت او ...

من فقط بخاطر پسرم تاحالا خودکشی نکردم. این روزا خیلی فکرم درگیر خودکشی‌ خسته شدم

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ی گوشه ای از رفتارهای خیلی تحقیرم میکنه

متأسفم واقعا.من تو جمع کلا باهاش هم کلام نمیشم وگرنه کلا اگه برخلاف ش چیزی بگی با بدترین جملات خردت میکنه .خیلی لحنش سرده 

آره راست میگی اینکه فکر می کنی اگه محبت نکنی از دستش میدی و هر چی بگه قبول کنی چون می ترسی دوستت ندا ...

آفرین دقیقآ همینه ،ریشه ش هم برمیگرده به خانواده حس ناکافی بودن و دوست داشتنی نبودن بهمون دادن با یه دنیا خلا فرستادنمون خونه شوهر اونجا بدتر از خونه پدری 

بهترین دین انسانیت

آفرین دقیقآ همینه ،ریشه ش هم برمیگرده به خانواده حس ناکافی بودن و دوست داشتنی نبودن بهمون دادن با یه ...

من تو عصبانیتام همیشه به پدرم بد و بیراه میگم چون همیشه توی جمع تحقیرمون کرد ....من حتی مادر خوبی برای بچه هام هم نیستم .

من فقط بخاطر پسرم تاحالا خودکشی نکردم. این روزا خیلی فکرم درگیر خودکشی‌ خسته شدم

ببین عزیزم چرا ما خانما همه چیمونو باید وابسته به محبت یا عدم محبت مردا بدونیم که بخاطر نبودش خودکشی کنیم شما وجودت ارزشمنده به عنوان یه زن و یک مادر .خودت رو مهم و ارزشمند بدون برا دل خودت زندگی کن و شاد باش بخاطر بچه ت قوی باش اون یه مادرافسرده نمیخواد 

آره راست میگی اینکه فکر می کنی اگه محبت نکنی از دستش میدی و هر چی بگه قبول کنی چون می ترسی دوستت ندا ...

واقعا درست میگی من خیلی حس میکنم ناکافی وو کمم

منم یه پسر دارم

فکر کنم توام مثل من افسرده شدی علائمش هم همین فکر خودکشی کاش یه مشاوره بری

بهترین دین انسانیت

ببین عزیزم چرا ما خانما همه چیمونو باید وابسته به محبت یا عدم محبت مردا بدونیم که بخاطر نبودش خودکشی ...

من خیلی احساس پوچی میکنم. ولی حرفای شما هم درسته. الان احساس میکنم خیلی ضعیفم ک تاحالا شوهرمو تحمل کردم

منم یه پسر دارمفکر کنم توام مثل من افسرده شدی علائمش هم همین فکر خودکشی کاش یه مشاوره بری

دیگه مشاوره هم برام کاری نمیتونه بکنه

من تو عصبانیتام همیشه به پدرم بد و بیراه میگم چون همیشه توی جمع تحقیرمون کرد ....من حتی مادر خوبی بر ...

منم پدر خوبی نداشتم تو جمع تحقیرمون میکرد والان اضطراب اجتماعی دارم نمیتونم تو جمع صحبت کنم و استرس دارم،خیلی ضربه دیدیم 

باید به فکر درمان خودمون باشیم ولی از کجا نمیدونم

بهترین دین انسانیت

دیگه مشاوره هم برام کاری نمیتونه بکنه

چرا عزیزم با قرص کنترل کن یه مدت خیلی خطرناکه افسردگی همینطوری بمونه بیشتر میشه ممکنه آسیب اای بدی به خودت و بچه ت حتی بزنی 

بهترین دین انسانیت

من خیلی احساس پوچی میکنم. ولی حرفای شما هم درسته. الان احساس میکنم خیلی ضعیفم ک تاحالا شوهرمو تحمل ک ...

اتفاقا ضعیف نیستی .قوی بودی و جنگیدی منتها نسبت به بچه ت حس مسولیت داری .ازین به بعد برای خودت زندگی کن شاد باش با بچت وقت بگذرون براش خاطره بساز .برای خودت با دوستات وقت بگذرون بیخیال شوهر .همشون برن به جهنم