2777
2789

سوالم از خانمای متاهل با احساس تنهایی چطوری کنار میاین. میشه بهم راهکار بدین

شوهرم منو خیلی نادیده میگیره مثلا تو خونه فقط سرش تو گوشی یا تلوزیون منم ک باهاش حرف بزنم جواب نمیده انگار کلا نمیشنوه . مهمونی و دورهمی باشیم با همه گرم میگیره میگه میخنده حتی خانمهای فامیل بهش زنگ میزنن راه کار میگیرن برا زندگیشون ولی با من رفتار خوبی نداره اگر هم حرفی بزنم میگه چی کمت گذاشتم. ۱۵ ساله ازدواج کردیم از اول همین بوده. قبلا میتونستم تحمل کنم الان نمیتونم احساس فرسودگی میکنم. مثلا اگه من سرما بخورم یه دکتر منو نمیبره میگه خوب میشی چیزیت نیس

ولی اگه خواهرش ی مشکلی پیدا کنه انگار دنیاش تموم شده من قبلا حسادت میکردم ولی بروز نمی‌دادم فقط تو دلم میگفتم کاش منو هم اینجوری میخواست. الان دیگه حتی این حس رو هم ندارم فقط دلم میخواد یکی منو دوست داشته باشه. 

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت خودتو دوست داشته باش تا یاد بگیره سر خودت و گرم کن کار کن اطلاعات خودتو بالا ببر

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

بذار بهت بگم منم دقیقا توام .۲۰ساله ازدواج کردم .یه مدت که بگذره به اینم عادت میکنی ولی گاهی وقتا یه بغض میاد تو گلوت که میخواد خفه ت کنه .زندگی میکنی ظاهرا ولی واقعا زندگی نمیکنی پیر میشی .از درون داغونی .

بهترین پیشنهاد اینه ۳هفته بهش حسابی برسی بدون کوچیکتری غری قربون صدقه زیاد وقت زیاد آرامش زیاد بعدش ...

وآقا جواب میده آخه ی عمره همینطوری رفتار کردم

بذار بهت بگم منم دقیقا توام .۲۰ساله ازدواج کردم .یه مدت که بگذره به اینم عادت میکنی ولی گاهی وقتا یه ...

بخدا الان اینجوریم

بهترین پیشنهاد اینه ۳هفته بهش حسابی برسی بدون کوچیکتری غری قربون صدقه زیاد وقت زیاد آرامش زیاد بعدش ...

نمیاد 

من کارهای مختلف رو تجربه کردم 

حتی پیامای احساسی که براش می فرستادم رو مسخره می کرد یا نادیده می گرفت 

فقط میگم خدا مردای خود خواه و خود بینو لعنت کنه....انگار رن میگیرن ک فقط نیازاشونو برطرفکنه از هر نظ ...

خب این ک انقد خانوادشون دوست داره اونا اولویتشن چرا ازدواج کرد منو با یه بچه بدبخت کرد