2777
2789
عنوان

کنکوری های موفق بیاید توروخدااا

70 بازدید | 13 پست

سلام 

من پشت کنکوریم

پایه ام خوبه صفر نیستم تا الانم کم و بیش خوندم

بنظرتون از الان تا کنکور اردیبهشت روزانه 12 ساعت بخونم یا 15 ساعت؟

هدفم پزشکی روزانه

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۲ ساعت . 

میتونی . 

دوستم پارسال تا بهمن هم بهم می‌گفت فیزیک چجوری تمام کردی  بعدش بهش گفتم دیگه همینجوری که من رفتم خوند . 

رتبش هزار و خرده ای شد پزشکی شهرمون قبول شد . منم هدفم فرهنگیان بود آموزش زبان قبول شدم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

مررسی

بووس

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

ماه آخر بیا رو ۱۵ که اونم کار هر کسی نیست 

رو ۱۲ به شرطی میتونی بیای که قبلش رو ۱۱ اینا فیکس کار کرده باشی 

بستگی به شهرت ممکنه بیاری ممکنه هم نیاری

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ماه آخر بیا رو ۱۵ که اونم کار هر کسی نیست رو ۱۲ به شرطی میتونی بیای که قبلش رو ۱۱ اینا فیکس کار کرده ...

چطور به شهرم بستگی داره عزیزم؟

چطور به شهرم بستگی داره عزیزم؟

هر شهری از بومی های خودش بیشتر پذیرش داره 

و بستگی داره کدوم شهری که ببینی بومی ها چقدر قوی ان 

طبیعتا روزانه تهران آوردن برای یه تهرانی با رتبه بدتری نسبت به یکی که تو بندرعباسه امکان پذیره 

و همین طور کسی که تهرانه چون رقابت خودشون بالا هست و درخواست برای اون دانشگاه بین رتبه برترا بیشتره مثلا باید زیر ۴۰۰ بشه که روزانه بیاره ولی تو یه شهر دیگه اگه بومی باشی ممکنه تا ۱۸۰۰ هم روزانه شو بیاری

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

هر شهری از بومی های خودش بیشتر پذیرش داره و بستگی داره کدوم شهری که ببینی بومی ها چقدر قوی ان طبیعتا ...

اهان متوجه شدم عزیزم

خیلی ممنووون