2777
2789
عنوان

خانمهای متاهلی که احساس تنهایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 132 پست
وآقا جواب میده آخه ی عمره همینطوری رفتار کردم

یکی از دوستام شوهرش خیلی مغرور و خودخواه و لجباز 

دعواشون میشد همش دوستم باید میرفت معذرت خواهی بااینکه تقصیر اون بود 

بهش گفتم شام خوب درست کن سفره بنداز خودت نخور 

بعد دومین بار میگه تا نخوری منم نمیخورم 

بخدا الان اینجوریم

درکت میکنم .نادیده گرفته شدن سخته .جالبه که حق به جانبم هستن زیر بار نمیرن که کم توجهن. همه میگن خوش به حال فلانی با این شوهری که داره ولی نمیدونن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیاد من کارهای مختلف رو تجربه کردم حتی پیامای احساسی که براش می فرستادم رو مسخره می کرد یا نادیده م ...

دقیقا شوهر منه. تازه قربون صدقش میرم میگه چرا دروغ میگی من واقعا عاشقش بودم ولی اون خیلی تحقیرم کرد

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

درکت میکنم .نادیده گرفته شدن سخته .جالبه که حق به جانبم هستن زیر بار نمیرن که کم توجهن. همه میگن خوش ...

بخدا خانما زنگش میزنن درد دل میکنن این بهشون راه کار میده اونوقت با من اینجوریه این بیشتر حرصم میده

یکی از دوستام شوهرش خیلی مغرور و خودخواه و لجباز دعواشون میشد همش دوستم باید میرفت معذرت خواهی بااین ...

نمیدونم ولی واقعا ذات بد خوب نمیشه. من خیلی کارا کردم انگار دیگه انرژی ندارم 

منم خیلی حس حقارت و اضافه بودن دارم

دقیقا حسیه گ من دارم نسبت بخودم. تو جمع خانوادگیشون من خجالت میکشم برم بشینم پیش همه. میرمم تو آشپزخونه خودمو سرگرم میکنم

عزیزم شما منو نمی شناسی ولی همه ی دوست و آشناها منو به شوهر دوستی می شناسن من واقعا عشق و احساسم رو ...

انقد براش بودم همه بهم میگن شوهر ذلیل. بد شانسی اینه نمیتونم ازش دل بکنم 

بخدا خانما زنگش میزنن درد دل میکنن این بهشون راه کار میده اونوقت با من اینجوریه این بیشتر حرصم میده

همسر منم همینه تو خانواده اگه کسی با خانمش مشکل داشته باشه این میره بالای منبر اینقدر قشنگ حرف میزنه از نیارگزهای یه خانم و....میگه من شاخ درمیارم 

دقیقا حسیه گ من دارم نسبت بخودم. تو جمع خانوادگیشون من خجالت میکشم برم بشینم پیش همه. میرمم تو آشپزخ ...

انقدر داغونم که دلم می خواد نباشم اصلا 

خیلی حس بدیه دیده نشدن و اینکه لحظه به لحظه نابودی زندگیت رو جلوی چشمات ببینی 

من هی بهش می گفتم که این زندگی از دست میره ، نابود میشه ولی هیچ کاری نکرد ....