2777
2789
عنوان

هدیه گرفتن برای خواهر شوهر روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 65 پست
چرا موضوع رو جنایی میکنیدمگه آدما میخوان هدیه بگیرن به این موضوعاتم فکر میکنن؟😅 زشته بخدا من بودم خ ...

والااین بنده خداهانه مادرن نه زن ماکه تواین روزبرادخترانمیگیریم چیزی حالامتوجه نشدم زشتی این قضیه چیه!!وچه جنایتی رخ داده!

وظیفتون میشه نکنیداینکارو بجاش برید سرخاک مادرشوهرت کلاهم هیچوقت توهیچ جای زندگیتون این بجای اون واینکاربجای فلان کارو ایناروانجام ندید بیخودی برای خودتون دردسردرست نکنید لقمه رودوردهنتون نچرخونید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چه اشکالی داره ؟چرا سختش میکنید برای مادرت برو بگیر خواهرهای همسرت هم تا زمانی که مجرد هستند و ...

خجالت میکشم به شوهرم بگم بیا واسه مامان هدیه بگیر

خودش اصلا به فکر هدیه گرفتن واسه من و مامان نیست

اخه گفتم بجا مامانش ، واسه خواهراش بگیریم

ببین عزیزم شماهرچی دلت میگه انجام بده ولی به نظرمن روزمادرمیتونیدیه دسته گل بگیریدبریدسرمزارمادرش برامامان خودتم هدیه بگیریدحالاایناکه مامیگیم پیشنهاده درنهایت تصمیم گیرنده شماییی

والااین بنده خداهانه مادرن نه زن ماکه تواین روزبرادخترانمیگیریم چیزی حالامتوجه نشدم زشتی این قضیه چی ...

زشتی قضیه به اینه که آدما به نفس کار هدیه میگیرن واسه طرف و خوشحالش کنن مخصوصا وقتی ی مناسبت مرتبطی هم هست

حالا زشته من بیام بگم نه هدیه نمیدم، صرفا چون زن نیست دختره روز دختر میدم!

خب اصلا چه فرقی داره مهم اون هدیه‌ست نه این که اون دختر هست یا نیست!

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خجالت میکشم به شوهرم بگم بیا واسه مامان هدیه بگیرخودش اصلا به فکر هدیه گرفتن واسه من و مامان نیست

عزیزم 

روت و سفت کن و از الان میخت و محکم بکوب

یعنی چی تو فکرش نیست 

تو فکرش بنداز و بزار بفهمه و وظیفش و بدونه 

از الان بخواهی خجالت بکشی و حیا کنی فردا روز میای اینجا تاپیک میزنی که شوهرم تا حالا برام هیچی نخریده ولی برای ابجیش میخره

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
ببین عزیزم شماهرچی دلت میگه انجام بده ولی به نظرمن روزمادرمیتونیدیه دسته گل بگیریدبریدسرمزارمادرش بر ...

مرسی 

نمیتونم برم سرخاکش آخه خیلی دوره خانوادم اجازه نمیدن

عزیزم روت و سفت کن و از الان میخت و محکم بکوبیعنی چی تو فکرش نیست تو فکرش بنداز و بزار بفهمه و وظیفش ...

اره راست میگی 

منم دارم فک میکنم اگر امسال یادش بدم بخره 

سال های بعدی هم عادت میکنه 

ولی بحث خجالت از بابت اینکه من سه بار تا حالا ازش لباس و کرم و پول خواستم نداد میگه ندارم 

هفته اول دوم عقد ، گفت من این مناسبت ها مثل سالگرد و جشن و .... مهم نیستن🙄😑

زشتی قضیه به اینه که آدما به نفس کار هدیه میگیرن واسه طرف و خوشحالش کنن مخصوصا وقتی ی مناسبت مرتبطی ...

اگه اینجوری باشه که بی مناسبتم میتونه هدیه بده ولی این روزواقعاجاش نیست

پول جمع میکردی دیگه قبلش خب بگو ببین چی میگه شوهرت

از کی پول بگیرم؟

بابام میگه ندارم در صورتی که داره البته وضعمون زیاد خوب نیست 

شوهرم هم یه قرون نمیده ۶ ماهه عقدم یه بار نگفت بیا این ۱۰۰ تومن