2777
2789
عنوان

هدیه گرفتن برای خواهر شوهر روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 65 پست
اره راست میگی منم دارم فک میکنم اگر امسال یادش بدم بخره سال های بعدی هم عادت میکنه ولی بحث خجالت از ...

اگه مهم نیست پس چرا میخواهد برای خواهرهاش بخره ؟؟؟؟؟؟؟

همسر شما داستان داره 

یا خسیسه یا میخواهد رو نده 

حتما حتما بهش بفهمان مهمه این موارد و حتما مشاوره زوج برید 

دختر خوب تا روشن شدن اخلاق و رفتارش با پوزش شب کنارش نمان

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کی پول بگیرم؟بابام میگه ندارم در صورتی که داره البته وضعمون زیاد خوب نیست شوهرم هم یه قرون نمیده ...

اهان اگه عقدی فکر نکنم شوهرت برای مادرت پول بده 

چرا کار نمیکنی؟ چون وضعتونم خوب نیست میگم

اگه مهم نیست پس چرا میخواهد برای خواهرهاش بخره ؟؟؟؟؟؟؟همسر شما داستان داره یا خسیسه یا میخواهد رو ند ...

نهههه اصلا خودش نگفت بیا واسه خواهرام بگیر 

خودم اینو دارم میگم و تا به حال هم نگفتم بهش 

فقط تو ذهنم بود که اگه واسه مامانم گرفتیم واسه اونا هم بگیریم چون مامانش فوت شده 

خودش اصلا نگفت حتی واسه منم نمیگیره با اینکه این هفته هم روز زنه و هم تولدمه!! 

وضعش زیاد خوب نیست 

اهان اگه عقدی فکر نکنم شوهرت برای مادرت پول بده چرا کار نمیکنی؟ چون وضعتونم خوب نیست میگم

شوهرم راضی نمیشه کار کنم 

دوس. دارم واسه مامانم هدیه بگیریم خوشحال بشه اما روم نمیشه به شوهرم بگم میگم نکه ردم کنه آخه قبلا ازش پول خواستم واسه خودم، سه بار خواستم نداد 

شوهرم راضی نمیشه کار کنم دوس. دارم واسه مامانم هدیه بگیریم خوشحال بشه اما روم نمیشه به شوهرم بگم میگ ...

نه عرضه داره تامینت کنه نه میذاره کار کنی 

به چیه این بشر دلخوشی که بله گفتی 

نهههه اصلا خودش نگفت بیا واسه خواهرام بگیر خودم اینو دارم میگم و تا به حال هم نگفتم بهش فقط تو ذهنم ...

ببین بی مناسبت واسشون بخر آکا واسه این مناسبت ها مثل روز مادر نخر 

چون سال دیگه نخری ناراحت میشن توقع ایجاد شده براشون که اونا رو جایگزین مادر کردی و کادو باید بخری